Time Crisis Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 4 hours ago, Micko8 said: Pa dobio je mvp nagradu zato sto su se Embiid i Lebron ispovredjivali prosle sezone , takav je vladalo misljenje u medijima, ja naravno nisam delio to misljenje ali bi dobio mnogo vise postovanja u mainstream medijima kada bi cesce belezio partije kao sto je bila ona protiv Klipersa. A verovatno bi ga i sudije vise cenile kada bi stalno bio agresivan u napadu . Steta je sto ne postize vise poena a ima odlican napadacki arsenal. Tesko podnosim kada odbije da sutira iz otvorenih situcaija ili kada se naguzuje sat vremena na postu, protiv daleko salbijih igraca i ceka da ga udvoje ili utroje, dodje mi da ga uhvatim za vrat , izvucem kroz ekran i licno ga disciplinujem , Vujosevicevim stilom Juče su na LCN u polu šali polu zbilji imali teoriju da je Jokic namerno smanjio šuteve (dok pobeđuju) da ne bi ponovo bio biran za MVP-ja
Mil@n Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Jokara je pet puta bolji igrač na svojoj poziciji nego Janis na njegovoj. Janisova igra direktno zavisi od njegove motorike i fizike, Jokara igra UPRKOS tome u ligi koja se praktično na tome i zasniva. Toliko o tome. Mislim da Janis daje tipa 80, 90% poena na 1m od košta, ludačka statistika. Kad sam kod Janisa, Charles Oakley 45, svi ga znamo, poznati mesar, izjavio baš neki dan da poštuje Janisa ali u fazonu, u naše vreme on ne bi bio u petorci. Mnogo jače odbrane se igrale, a ovaj ide sve do koša, kaže nema šanse da se ekipe tome ne bi adaptirale /čitaj: da ne bi dobijao epske batine/ i da to tada ne bi izgledalo ni blizu ovako kako izgleda danas. KD je tata za Lebrona, svestraniji u napadu, elegantniji i lepši za gledanje, Lebron poput Janisa može dobrim delom da zahvali svojoj konstituciji i motorici sa popriličnim gabaritima, prosto neverovatan combo. Doduše i KD je nenormalno pokretljiv, spretan i skočan za svoju visinu, plus ne trajharduje toliko da bude goat kao Lebron /iako, naravno, nije ni blizu/ pa se i ne trudi i ne nameće toliko što mu je samo plus. Fama oko Lebrona je nepodnošljiva. I dalje se podcenjuje Jokara, ne da nije bio najbolji igrač "na svetu" već je to bio ubedljivo prošle godine. Čovek je neopisiv talenat, i iz dana u dan to pokazuje i dokazuje u najtežoj ligi na svetu, pametnom dosta™. Stvari koje radi i kako igra, nisu na toj poziciji viđene u istoriji sveta. Ali opet, i to je malo. Treba ga samo gledati i uživati. 1
Кристофер Лумумбо Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 4 minutes ago, Mil@n said: Jokara je pet puta bolji igrač na svojoj poziciji nego Janis na njegovoj. Janisova igra direktno zavisi od njegove motorike i fizike, Jokara igra UPRKOS tome u ligi koja se praktično na tome i zasniva. Toliko o tome. Mislim da Janis daje tipa 80, 90% poena na 1m od košta, ludačka statistika. Kad sam kod Janisa, Charles Oakley 45, svi ga znamo, poznati mesar, izjavio baš neki dan da poštuje Janisa ali u fazonu, u naše vreme on ne bi bio u petorci. Mnogo jače odbrane se igrale, a ovaj ide sve do koša, kaže nema šanse da se ekipe tome ne bi adaptirale /čitaj: da ne bi dobijao epske batine/ i da to tada ne bi izgledalo ni blizu ovako kako izgleda danas. KD je tata za Lebrona, svestraniji u napadu, elegantniji i lepši za gledanje, Lebron poput Janisa može dobrim delom da zahvali svojoj konstituciji i motorici sa popriličnim gabaritima, prosto neverovatan combo. Doduše i KD je nenormalno pokretljiv, spretan i skočan za svoju visinu, plus ne trajharduje toliko da bude goat kao Lebron /iako, naravno, nije ni blizu/ pa se i ne trudi i ne nameće toliko što mu je samo plus. Fama oko Lebrona je nepodnošljiva. I dalje se podcenjuje Jokara, ne da nije bio najbolji igrač "na svetu" već je to bio ubedljivo prošle godine. Čovek je neopisiv talenat, i iz dana u dan to pokazuje i dokazuje u najtežoj ligi na svetu, pametnom dosta™. Stvari koje radi i kako igra, nisu na toj poziciji viđene u istoriji sveta. Ali opet, i to je malo. Treba ga samo gledati i uživati. bukvalno cu se usrat od ovakvih izjava 1 1
Mil@n Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 bukvalno cu se usrat od ovakvih izjavaSamo nemoj u gaće [emoji8]Sent from my Mi 10 using Tapatalk
napadaj Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Za old heads niko nije dovoljno dobar da igra s njima, a u realnosti bi i te kako bili gaženi. 1
J.R. Cash Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Oakley bi u ovo vreme™ NBA mogao da vidi jedino kao obezbedjenje u hali. 1 2
Micko8 Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) 35 minutes ago, Time Crisis said: Juče su na LCN u polu šali polu zbilji imali teoriju da je Jokic namerno smanjio šuteve (dok pobeđuju) da ne bi ponovo bio biran za MVP-ja Ima on periode u svakoj sezoni kada ne uzima suteve ali nikada nije imao ovako kasno kada se prelama, obicno je agresivniji u ovom drugom delu sezone. Sada im u seriji idu sve same na papiru lakse utakmice, ocekujem da mu se prosek jos vise sroza , bilo bi lepo da se barem pojavi protiv Embiida , to je utakmica koju ce prenositi ESPN. Skor na tabeli im se popravlja tako da ce on jos uvek biti u igri za nagradu ali ove partije sa ispod 20 poena nisu bas impresivne ,barem ne meni a verujem i likovima koji imaju prava da glasaju. Edited March 1, 2022 by Micko8
Zli Gli Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Pa dobro, jel imamo unazad x godina nekog Ouklija, realno? Entonija Mejsona, kasnije Bena Valasa, plus jos puno nekih manje poznatih, a da ne pricamo i kakve su strvine bili Meloun, Sek, Dejvid Robinson i mnogi drugi koji nisu bili samo enforseri. Nemojte Drejmonda samo, priti pliz, niti Artesta, usracu se.Normalno da bi igrao i Janis i Durant i svi ali da bi imali ovaj prosek poena, imali bi u kurcu. Uostalom, prosek poena po mecu je nesto tipa za 20ak vise nego u to vreme, forsira se atraktivna igra u napadu naustrb odbrane. Jednostavno je bilo dosta kompetitivnije u to vreme cak i u regularnoj sezoni a pogotovo u plejofu dok je danas borba za ugovore u vidu brojki, sprdaju se ljudi dosta solidno veci deo sezone.Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Micko8 Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) David Robinson mi je nekako bio fizciki tanak u odnosu na ostale centre iz te ere , nesto kao Kevin Durant na svojoj poziciji , jeste bio isklesan i izdefinsan ali delovao je lak kao perce. Edited March 1, 2022 by Micko8 1
Joe D Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Govorimo u peridu kad su morali da vracaju liniju za tri poena metar u nazad jer se sutiralo ispod 30 % na nivou lige. Daj ti te sutere iz tog perioda sad, pa da vidis kako se igra jaka odbrana.
Zli Gli Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Jeste bio isklesan ali imao je 110-115 kila i bio jak kao bizon, ove danas bi sve do jednog nosio u zubima. E sad kako bi se snasao u sutiranju trojki, posto to rade i centri, pitanje je. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts