Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Govorimo o pojedinačnoj sezoni, čovjek ove godine vuče KK Crnokosa sam u plej-of, imaju u posljednjih 16 utakmica sa njim 13-3, to je nestvarno, lik ima dva polukrštena saigrača ukupno.

• +1 2
Posted

Kevin Durant je najbolji igrac na planeti u poslednjih 5 do 8 godina. Nema covjeka koji sa takvom lakocom daje koseve i da igra solidnu obranu. Janis i Jokara odmah iza njega.

Posted
3 minutes ago, James Marshall said:

Govorimo o pojedinačnoj sezoni, čovjek ove godine vuče KK Crnokosa sam u plej-of, imaju u posljednjih 16 utakmica sa njim 13-3, to je nestvarno, lik ima dva polukrštena saigrača ukupno.

S tim sto bih dodao da je i trener jako potcenjen.

Posted

Najgori back-to-back mvp ikada.

Dogodine najgori trostruki uzastopni mvp ikada.

• Haha 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Mark Rothko said:

Najgori back-to-back mvp ikada.

steve nash likes this post

ako neko ove godine igra neobavezno i za statistiku, to je lebron. stigle dedu godine, nije on vise u tim pricama. 

Edited by Joe D
Posted
25 minutes ago, MiddleClass said:

DeRozan  Embid mvp rutinski :fantom:

Eto ga.
Popravio sam ti ovo iznad :thumbsup:

• +1 1
Posted

Lebron se i ne cima kao pre, nisu ga samo stigle godine, ali sveukupno gledano je tata preko deceniju. Nisam fan ali je najsvestraniji ubedljivo, samim tim i najbolji.

Ofanzivno Durant svakako ali ne mogu da ga gledam sa njegovih 70 kila, imam utisak kao da ce se slomiti pri svakom kontaktu.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Meni su Grin, Lebron i Jokara tri najveća znalca košarke kao timske igre, imam osjećaj da će sva trojica biti vrhunski ili treneri ili neki analitičari. 

• +1 1
Posted

Jokić će se baviti konjima, nema šanse da postane trener ili analitičar.

I bolji je od Janisa.

• +1 1
Posted (edited)

Janis je kesa , jebes igraca koji ne ume da sutira   , dobro je rekao Megrejdi da u njegovj eri  ovaj ne bi uspeo kao igrac :) 

Inace Pokusevski  je  opet sve sigurniji . Njega na pocetku svake sezone treba poslati u G ligu na mesec , dva da se malo oslobodi .

Edited by Micko8
Posted
58 minutes ago, MiddleClass said:

Embid mvp rutinski :fantom:

Set in stone.

Posted

Vjerovatno ce nategnuti Embiidu, ali sigurno nece biti rutinski. Bit ce Jokara dosta blizu u glasanju.   

Posted

Evo prvi priznajem da sam glupan sto mi je bilo bitno da Jokara bude MVP, bilo mi je bitno da zabije TD i da ga ne propusti za jednu do dve asistencije. Ako njemu nije bitno, sto bi nama bilo. A i da mu je bitno, sto bi nama bilo. Uzivam gledajuci njegove partije. Volim kosarku. A on je maestro u toj igri. Voleo bih da dodje do prstena, jer ga decko zasluzuje. A i ako ne osvoji, ostace upamcen medju velikanima igre.

• +1 2
Posted (edited)

Da Memfis nije imao onaj pobednicki niz od 10 i nesto pobeda kada je Ja bio van terena , imao bi Moranta na  svojoj listi kao drugog plasiranog  u trci za MVP nagradu. Navijaci ga terali iz kluba  posle nekoliko poraza  , kada se vratio iz povrede, posle toga ih je ucutkao, kida na svakoj utakmici.

Edited by Micko8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...