Amos Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Lako je njemu da statira kad ima 1 Bugija da mu spašava utakmice. 4
los borrachos Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 MPJ clearovan za kontakt, ocekuje se da zaigra u martu
Zli Gli Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Svaka cast Embidu, Jokari, Janisu, Durantu i Kariju ali ako saberemo statistike, uticaj na igru svog tima i umetnicki dojam tj. atraktivnost, ovaj brat iz Memfisa ih sve sije lagano. Bio sam misljenja da je mrsav i da nema snage i nema sut za 3 ali on sve kontra, cele sezone se zabija u reket i resava rutinski, plus ludacki potezi svako vece poput ovog kucanja ili kosa na isteku trece cetvrtine. Apsolutni svetski megacar, da nije u Memfisu bio bi legitiman MVP kandidat. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
Joe D Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Sve je to lepo, ali ekipa mu je bila 12-2 dok je pauzirao, tesko da on ima uticaja koliko pobrojani. 1
levi Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 al su dosadni sa Vegasom u svim sportovima. ali može se i to istrpeti ako se vraća Sietl
theanswer Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 18 hours ago, cedo said: ni asistenciju nije zabelezio a sutnuo pet puta Jebu ga saigrači namerno pa zato promašuju. Draže im da gube i ne zabodu dobre ugovore nego da Jokića usreće
Zli Gli Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Sve je to lepo, ali ekipa mu je bila 12-2 dok je pauzirao, tesko da on ima uticaja koliko pobrojani. Samo sam cekao da neko to pomene. To samo znaci da bolje navija i daje podrsku sa klupe nego ove ostale zvezde, znaci razlog vise da bude MVP. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
1n54jd3r Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Ja mi je novi DRose samo jaci suterski. Nadam se da ce sacuvati telo i izbeci povrede. Spektakularno igra. 1
salerokada Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 4 hours ago, Zli Gli said: Svaka cast Embidu, Jokari, Janisu, Durantu i Kariju ali ako saberemo statistike, uticaj na igru svog tima i umetnicki dojam tj. atraktivnost, ovaj brat iz Memfisa ih sve sije lagano. Bio sam misljenja da je mrsav i da nema snage i nema sut za 3 ali on sve kontra, cele sezone se zabija u reket i resava rutinski, plus ludacki potezi svako vece poput ovog kucanja ili kosa na isteku trece cetvrtine. Apsolutni svetski megacar, da nije u Memfisu bio bi legitiman MVP kandidat. Al mu je nabio lakat u facu.
Zli Gli Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Take an elbow sandwich as I get to the rimSve cisto, u zaru borbe, niko se nije ni bunio. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Mil@n Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Ne mogu da se ne osvrnem na Mickovo poimanje prosečnih poena. Dakle, prosek poena je validan samo ako daš svako veče tačno 25. Ako daš po nekad 15 a nekad 35 - to se ne računa
Recommended Posts