Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Znam ali dopusta inferijornijim  igracima od sebe da silje patku nad njim bez razloga:) Valjda ce posle all star odmora da dodje sveziji i da izdominira do kraja i da se ukljuci u MVP trku, kao jedan od dva glavna kandidata za tu nagradu .

Posted

Sto je ovo Micko? Sto se dogadja? Debeli protiv Bostona izgubi na jednu loptu, a evo trpac i mamojed Embiid, kakav bi debeli trebao biti, gubi 40 razlike protiv istog Bostona kuci?

• Haha 1
Posted

Boston em je u seriji od 9 pobeda, em se bas naostrili na konkurenciju sa istoka

U tom periodu nabili filu, bruklin i majami zbirno 113 razlike :huh:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Sa r/atlantahawks:

28mpa3hb14i81.jpg

Btw, Brandon Clark je luče od stretch-četvorke koga će sledeće godine neko žestoko da potplati jer ne šutira trojke. Meščini da je to i plan Memfisa, prošle sezone je i startovao ponekad, ove su ga sakrili iza rukija Zaira, a on radi li radi.

• Haha 2
Posted

Fila se bas usrecila, Harden nije usao/pristao na opcionalnu zadnju godinu ugovora (sezona 22/23). Dakle ode on na ljeto u Lakerse :laugh:, Fila ga dobila za 3 mjeseca samo... 

Posted

A ne mora da znaci, verovatno hoce dugogodisnji i jaci ugovor, bolje da ga sad potpise nego dogodine jer svasta moze da se desi za godinu dana.

Jace su mi njegove kuknjave po medijima proteklih dana, te mi smo tvorci svoje sudbine, te prosle godine nisam birao gde cu da idem (lol?), te nisam ja kriv, ja sam dobar lik, oduvek sam voleo Filadelfiju itd. Prso.

Posted

Ako Fila ispusi u playoffu, a najvjerovatnije oce, ode on gdje je trava zelenija. Gledanjem u kristalnu kuglu vidim da ce Lakersi naci nekoga da utrpaju Westbrooka za par igraca i pikove i da ce potpisati bradu odmah.

Posted

Oni Vestrbruka mogu nekom utrpati uz neke poklon pikove, koje nemaju ni za lijeka :lolol:

Posted

NY derbi ide  na stranu Knicks-a...big time

Posted

Netsi izgledaju kao grupa gradjana. A nije da nema tu ozbiljnih igraca. Da mi je znati sto to Steve Nash radi na treninzima... Knicksi zahvaljujuci Netsima izgledaju kao povampireni Sunsi. 

Durantula nosi "World Food Programme" duksu, svaka cast! 

Posted

Pistonsi dobili Boston, prekinuli im niz pobeda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...