Milošica Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 7 minutes ago, Mos said: Da se slozimo oko toga da je Janis afro-evropljanin i da teramo dalje, sta kazete? Ovo. Ljudi bukvalno izmisle raspravu tamo gde je nema.
MangupIzCivilstva Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Miami nije LA ili NY, ali nije ni mali market. 6 miliona ljudi zive u sirem Miamiju, a 9 miliona u juznoj Floridi, koje Miami marketinski pokriva. Bilo koji grad osim NY, LA, Mijamija, Bostona, San Francisca i Filadelfije nece tako lako privuci super stara, ne samo zbog marketinga, nego zato sto su klubovi i vlasnici klubova u vecim gradovima spremniji da potrose novac na tim i plate porez. I prema tome je lakse da se dodje do titule. Dobri igraci koji nisu superstar level mogu da urade dve stvari. Mogu da se odluce da za manje novce igraju u velikom marketu i budu dio tima koji se bori za titulu, ili da dobiju vece novce u manjem timu. Eno Vlade kao primjera, nakon sto mu je istekao uguvor u Sarlotu, mogao je u dosta klubova ali je izabrao Sacramento i poduplao novce koje je primao u Sarlotu.
nenad Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Just now, Milošica said: Ovo. Ljudi bukvalno izmisle raspravu tamo gde je nema. zasto persiras answeru?
Milošica Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 (edited) 2 minutes ago, nenad said: zasto persiras answeru? Ispratio sam samo poslednjih nekoliko postova, ne znam gde je pocelo. Uostalom, mladji sam dosta. Edited February 14, 2022 by Milošica
omiljeni Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Kansas = OKC New Mexico = SAS, PHO Miami = Cuba, Dominicana, PR tim u OKC postoji tek par godina. Nuggetsi su davnih dana zapišali te teritorijeTo je opštepoznato da Denver ima ubedljivo najbolji strateški položaj kad je reč o tom claimovanju ničije zemlje.Florida = penzosi koji još uvek navijaju za Knickse i ostale timove iz gradova iz kojih su došli da žive u Boca Del Vista
goofs Posted February 14, 2022 Author Posted February 14, 2022 jebemu sve, mora li svakih sest meseci rasprava sa omiljenim na konto toga koji gradovi su veliko/malo trziste u NBA. 1 1
nenad Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 3 minutes ago, goofs said: jebemu sve, mora li svakih sest meseci rasprava sa omiljenim na konto toga koji gradovi su veliko/malo trziste u NBA. stvarno, zasto se ljudi raspravljaju s njim kad je ocigledno da je neuporedivo bolje upucen?
omiljeni Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 svi igrači znaju da je statistika neumoljiva i da će kroz nekoliko godina bar pola njih biti bez bjelog dinara u džepu.Svi oni znaju kako je Allen Iverson obarao rekorde u career earnings i u prodaji patika i prodaji svega, pa na kraju dolazio za crkavicu da igra za Turke protiv Hemofarma.I svako se nada da neće biti u toj polovini i zato 99% igrača komunikaciju sa svojim agentom svede na "Show me the money"Sunce, plaže i ostale stvari su samo tiebreaker ako su dve ponude jednake.
reg Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 2 hours ago, Mos said: Da se slozimo oko toga da je Janis afro-evropljanin i da teramo dalje, sta kazete? A Klint Kapela?
spaceploitator Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 14 minutes ago, boldrock said: A Klint Kapela? Alpski angolo-kongoanac. Nauka je btw dokazalatm da je rasa prakticno drustveni konstrukt, sve je mnogo vise izmesano nego sto se po boji koze moze naslutiti i te podele crn beo zut crven nemaju utemeljenje. Imam ortaka u nju orlinsu crn ko zemlja mislio bi 100% neki kongoanac, kad ona skupa dnk analiza mu nasla 14 % Irske ima naravno i dalje najvise te centralnoafricke Bantu genetike, ali 30+ % su belacke haplogrupe il kako se vec to zove 1
Micko8 Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 (edited) Ne znam samo zasto je Filadelfija kao grad privlacna destinacija , taj grad je raspad, rupetina , ljudi se bodu u venu na ulicama bez straha da ce budu sklonjeni , ubijaju se na sve strane tamo, uzas. Edited February 14, 2022 by Micko8
Micko8 Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 (edited) 1 hour ago, boldrock said: A Klint Kapela? Potomak Hajdi sa Svajcarskih Alpa Edited February 14, 2022 by Micko8
Recommended Posts