Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Kako je dobro Melounu, igra sa Riversom, Kampazom i Forbsom. Džamajkl i Nađi u reketu.

Posted (edited)

Bones bi bio duplo bolji kad bi malo usporio i vise pratio igru. Ima vrhunsku pracku.

Ne znam zasto mu ovo Campazzo nije poceo, nidje veze.

Edited by Mos
Posted (edited)

Jokic 8 izgubljenih lopti na poluvremenu , gde je pokusavao neka bezvezna dodavanja a mogao je lako da poentira, opet fintira i trza kao da je na pecanju umesto da sutira, ume da bude neverovatna budala , pogotovo u poslednje vreme.

Edited by Micko8
Posted (edited)

Facu ima solidno šutersko veče i najbolji je strelac Denvera.

Meni ovaj Boston deluje kao gomila neinteligentnih košarkaša. Imali su 5-6 minuta protiv nebulozno niske i slabe postave, nekoliko laganih kucanja i polaganja u reketu, ali su i pored toga nastavili da šutiraju trojke koje ih nešto ne idu večeras. Mogli su da naprave solidnu razliku do Jokićevog ulaska.

6 minutes ago, Micko8 said:

Jokic 8 izgubljenih lopti , gde je pokusavao neka bezvezna dodavanja a mogao je lako da poentira, opet fintira i trza kao da je na pecanju umesto da sutira, ume da bude neverovatna budala.

Čovek igra na 70%, mislima je negde drugde.

Edited by boldrock
Posted

Crko je Debeli, Horford i Williams su ga solidno izjahali. Sad kreću frljoke i teturanje, a nije ni pola 3/4. Mučno za gledanje.

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Mos said:

Crko je Debeli, Horford i Williams su ga solidno izjahali. Sad kreću frljoke i teturanje, a nije ni pola 3/4. Mučno za gledanje.

Mnogo mi je zao da gledam ovo mucenje.

Saljem mu energiju da izgura. Posalji mu i ti.

Edited by Milošica
  • Haha 1
Posted

Fina strvinica je ovaj Williams. Navalis mu tako jednog na kičmu, pa još ako imaš jednog Smarta da ga nervira i da mu krade pasove, super recept. Mrvu je bolji u glavi, ali kad mu se otkači daska nerviranja - to je manje više kraj.

Posted

Jbt, Džamajkl ne znam da li može 15. igrač u ekipi da bude a ne da menja Jokića. 

Posted (edited)
19 minutes ago, Mos said:

Čovek gubi lopte od prvog minuta. Jeste dobra odbrana Bostona na Jokiću, ali nema ovo veze sa Horfordom i Vilijamsom. Pre bih rekao da troluje Melouna i njegovu "Jokic treba da ima 20 šuteva" izjavu.

Prestao sam da se nerviram, sada je stvarno cirkus od utakmice, kada se Derik Vajt odbio od Forbsa  i onda sa poda krenuo da maše rukama, da mu ukrade loptu il' šta. :D

Forbs lupio bananu Vilijamsu, pre toga Grina iz reketa izgurao najniži igrač Bostona.

Edited by boldrock
Posted

Ja neverujem da ih je ova petorka odrzala u vodjstvu :lolol:

Posted

Meloun čeka da izgube vođstvo pa da uvede Jokića.:lolol:

Posted

Dzamajkl ima takve stetocinske sekvence da to nije realno.

Posted

Mislim da je Grin popio jedno pet banana. Zašto se Bouns nije vratio, zbog one posekotine, ili se Meloun predomislio?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...