Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Kako se najboljim likovima uvek dešavaju najružnije stvari 

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Perfect match :heart:

Mada nigde nisam video potvrdu toga sam kod naših medija, bilo je samo nekih priča krajem januara. 

Posted

Badi Hild uopste nije lose pojacanje za njihov trenutni nivo jadnosti. Bas steta ako im Indijana to ucini.

Posted
5 hours ago, Micko8 said:

Hajde mozda se nisam dobro izrazio,  poslednje  tri utakmice je odigrao veoma lose , a onaj poraz protiv Minesote ih moze bas skupo kostati na kraju . Inace ocekujem da padnu na sedmo mesto  u Petak , mislim da ih cekaju dva laka poraza u sledece dve utakmice , osim ako Jokic  odluci da  dominira  kako ume, kada  to zeli ali sumnjam da ce se to desiti.

Aha, u pravu si, nisi se dobro izrazio. Tamo si sve pogrešio, al ovde si sve u pravu... 

Posted
4 hours ago, MiddleClass said:

Hm, posle onog udarca se ledja brat mu je zavrsio sezonu.

Markieff Morris wants to return to play but Heat reportedly “uneasy” about clearing him

Posted (edited)
1 hour ago, Mil@n said:

Aha, u pravu si, nisi se dobro izrazio. Tamo si sve pogrešio, al ovde si sve u pravu... 

Jedina parva dominantna partija u Januaru mesecu  mu je bila ona  protiv Klipersa, koja mu je drzala  poenterski prosek , odigra na momenete agresivno  jednu i po cetvrtinu i to je to, ostatak je  neko fintiranje i pustanje da divljaju Barton i drugari, sto je Denver kostalo dosta utakmica ove sezone ( onako brzo  iz glave , Orlando,Cikago,New Orleans,Minnesota) . On kao  jedina zvezda u ekipi treba da trpa kao Embiid , on to moze kada hoce a ne da uzima ,sut ili dva u  prvoj cetvrtini ili 3,4 suta za poluvreme. To je za mene alibi kosarka.

Edited by Micko8
Posted

Nosioc MVP naslova iz prosle sezone i ponovni kandidat za MVP u ovoj sezoni igra alibi kosarku? Sto bi trebao vise napraviti da nije alibi kosarka? Zabijati 37 umjesto 27 i hvatati 24 skoka umjesto 14?  

Posted

Jokara je mnogo toga uradio dobrog u NBA ali sakaćenje ove gnjide smrdljive iz klipa je u samom vrhu dostignuća. 

Meni je, iskreno, neverovatno da takvi ljudi postoje. 

Posted
9 hours ago, MiddleClass said:

Hm, posle onog udarca se ledja brat mu je zavrsio sezonu.

Jeste ga Jokić udario, ali je takođe dugo vukao povredu vrata.

Inače, gledao skoro intervju sa Bounsom, i njemu su takođe lekari (kao i MPJ-u) rekli da neće više moći da igra košarku, nakon što je kao 17-godišnjak skočio sa trećeg sprata kuće u požaru. Tim Koneli i njegovi rulet pikovi.:sleep:

• +1 1
Posted

:stavlja kafu i pusta Lakers spejsove:

• +1 3
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...