Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Lepo je videti da Kevin Love uživa na terenu. 

Posted (edited)

Posle svake LAL utakmice mi iskaču Vestbrukovi biseri na YT.  Pa to kao da su nekog iz publike pozvali da igra. To su potezi i odluke nekoga ko u životu nije trenirao košarku a kamoli bio mvp. 

Edited by Bane_V
  • +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, Djuro said:

stvarno igra ko neka uvredjena princeza.

Ne igra kao uvredjena princeza, igra lose.

Edited by J.R. Cash
Posted (edited)
18 hours ago, boldrock said:

Prebiće ih Bugi sve, od sudija do saigrača. Melounovo lice očajnika ne uliva poverenje.

Koliko znači Kazins na jednoj nozi u reketu, skoro više nego zdrav Jokić. Jedino što će da napravi šestu do treće četvrtine.

:isuse: Barton namerno preskace Jokica u svakoj mogucoj situaciji  u napadu a i Gordon je to poceo da radi , a i sam   Jokic je kriv za to, neka fintira otvorene suteve do besvesti :rolleyes:

Edited by Micko8
Posted (edited)

Bogdan Bogdanovic nikada i nije igrao dobro i konstantno u NBA, obicno su to dve, tri dobre utakmice i onda ga nema na  sledecih deset.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted (edited)

phoenix i na istoku chicago. najlepsa kosarka.

denver gledam zbog jokica.

charlotte i cleveland fino igraju.

Edited by bradilko
  • +1 4
Posted
1 hour ago, bradilko said:

phoenix i na istoku chicago. najlepsa kosarka.

denver gledam zbog jokica.

charlotte i cleveland fino igraju.

Otprilike ovo.

Plus Memfis. Ne toliko lepota koliko energija.

• +1 2
Posted

Mnogo jaka priča da Harden traži trejd jer nije potpisao da sam drži na ledjima Netse, pa hoće u Filu gde se valjda Embiid neće povrediti nikad i neće opet nositi sam 76erse. Onda ćemo opet trejd, plaky.

Pa najbolje da uvedu razmenu igrača kao sličica, nema tapki, ali možeš istog igrača da menjaš dvaput po sezoni i može da igra za minimum 5 timova u godinu dana. Može i vraćke ako mu se saigrač u novom timu povredi.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...