September 29, 20213 yr On 23.9.2021. at 15:33, Jimmy Kowalski said: bri danijels, zar ne? ona scena kada ide ulicom, kamera je snima od pozadi, ona baca VHS u kantu.
September 29, 20213 yr meni su u lepom sećanju ostale natali vud i romi šnajder. i dan danas zadovoljstomi je da gledam binoš
September 29, 20213 yr (izsvinjavam se, morao sam... ono, gol prazan, lopta skakuće po gol liniji, i sad ja da je ne udarim, pa kako? KAKO???) inače sam veliki štovatelj binoša. radoša... pa ne baš.
September 29, 20213 yr 1 hour ago, djordje geprat said: bri danijels, zar ne? ona scena kada ide ulicom, kamera je snima od pozadi, ona baca VHS u kantu. Jeste Bri.
September 30, 20213 yr 22 hours ago, villiem said: Françoise Dorléac Sestra Katrin Danev. Nazalost poginula mlada. Sad kad videh sliku otidjoh da proverim da li im je majka jos uvek ziva. Bila je dugo najstarija ziva glumica. Umrla je julu ove godine u gotovo 110 godini. Licile su na nju. https://www.theguardian.com/film/2021/jul/15/renee-dorleac-actor-mother-catherine-deneuve-dies-aged-109
October 1, 20213 yr one and only, 17 hours ago, Jimmy Kowalski said: Angie Dickinson danas slavi 90. rodjendan.. wow u "Dressed to Kill" podarila nam je najerotskiju scenu tusiranja ikada