Jumanji Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Nije možda diva ali meni je ova žena...neznam...neumem da objasnim. Sušta suprotnost gore navedenoj Kate B....ali opet tako "oku mila" da svaka njena pojava u mojoj glavi izaziva jedan pozitivni haos. E da.... Charlotte GainsbourgMeni je ona super, mada je steta sto nije malo vise na mamu povukla.Naslovnica iz 2018. sa jednom polusestrom, mislim mladjom od Sarlote, dok je valjda nasjtarija cerka od prvog muza Dzejn Birkin poginula, bila forograf ili tako nesto, a mislim da je bila neka bizarna nesreca, pala valjda sa terase (ne znam detalje)Mama iz doba popularnosti 3
Barti66 Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) Džejn je ono....lepa, lepa, lepa u pm ... .... a Šarlota....zavrti mi se i u glavi i u stomaku Povukla je i od majke, i ono nešto od oca..."ono nešto" s obzirom da je najblaže rečeno bio neobične pojave. Mnogo je volem u Radiohead Creep spotu sa Depom. Edited September 26, 2021 by Barti66 2
I*m with the pilots Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Helen u svakom izdanju, mlada, stara.. Prvo svesno upoznavanje sa njom kroz seriju Prime Suspect, a nesvesno kroz Ekskalibur 5
Spike Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Jane Birkin edit: vidim da je već bila. Gainsbourg got lucky. Edited September 27, 2021 by Spike 2
assignment Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Mogao bih zapevati kao Saban - Ornela, Ornela, zasto me nisi htela..... 3
francuski sobar Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Od oku milih slatkica setih se grete skaki iz koka kola kida a od zlobnica ... pa nema tu šta jedna je la uzurpadora 2
Ras Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 3 minutes ago, Lena said: Rachel Weisz Da nije potpisana, ladno je ne bih prepoznao.
Recommended Posts