maheem Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 4 hours ago, Jumanji said: Pa nemojte biti bukvalisti, ne naravno iskljucivo dive, nego eto pala mi rima na pamet, dakle sve (ko je rekao svi) oku mile, mili sa velikih i malih ekrana. Samo mogle bi da se ove novijeg datuma (ne)dive potpisuju. Jel joj to ime Valentino Dona? Astrid Berges-Frisbey Zvuči ko Chandrina igrica sa jazz topika. 1
Jumanji Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Astrid Berges-Frisbey Zvuči ko Chandrina igrica sa jazz topika. Gde igralo to devojce?Kazi @Ras sta sam zabrljala sada?
Ras Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 9 minutes ago, Jumanji said: Kazi @Ras sta sam zabrljala sada? Ništa, bila je igra rečima.
mlatko Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Ko.je-to?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
jms_uk Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Kate BeckinsaleSent from my iPhone using Tapatalk 1
Barti66 Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) Nije možda diva ali meni je ova žena...neznam...neumem da objasnim. Sušta suprotnost gore navedenoj Kate B....ali opet tako "oku mila" da svaka njena pojava u mojoj glavi izaziva jedan pozitivni haos. E da.... Charlotte Gainsbourg Edited September 25, 2021 by Barti66 5 1
Recommended Posts