Lena Posted October 27 Posted October 27 Jessie Buckley Odlična u Wicked Little Letters. I jako simpatična
utilitarist Posted October 27 Posted October 27 3 hours ago, Lena said: Odlična u Wicked Little Letters. I jako simpatična meni tu pljunuta begbi iz trejnspotinga.
Lena Posted October 27 Posted October 27 27 minutes ago, utilitarist said: meni tu pljunuta begbi iz trejnspotinga. Uh, gde ga nađe... Nije mi to isti tip agresivnosti uopšte Mene podseća na glumicu iz Babylon Berlin.
utilitarist Posted October 27 Posted October 27 9 minutes ago, Lena said: Uh, gde ga nađe... Nije mi to isti tip agresivnosti uopšte nije mi bilo teško da nađem jer me neodoljivo podseća na roberta karlaja. bez zezanja iznenađuje me da sličnost nije naširoko primećena.
Ras Posted Saturday at 09:10 Posted Saturday at 09:10 (edited) Stefania Sandrelli Kod Pjetranđelija u Lo La Conoscevo Bene (I Knew Her Well): Spoiler O saradnji sa Pjetranđelijem na tom filmu Kod Bertolučjia... u Konformisti, ples sa Dominik Sanda U 20. veku kao socijalno angažovana i revolucionarno nastrojena tičerka koju ljubi Olmo (Depardieu) Kod Tinta Brasa u voajersko-egzibicionističkoj poslastici Ključ (La Chiave) Gleda mi se već poduže i novi Sorentino u kojem se takođe pojavljuje Sandrelli, ali taj film nikako da stigne: Edited Saturday at 09:21 by Ras 1 2
Ras Posted Saturday at 11:10 Posted Saturday at 11:10 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Bogami....opasna ova ženska. Koja? Sandrelli ili ova mala kod Sorentina? 2
Lena Posted Saturday at 11:59 Posted Saturday at 11:59 Svaka čast Stefaniji, ali sad se i meni gleda novi Sorentino 1
Svemir Zeka Posted Saturday at 14:32 Posted Saturday at 14:32 3 hours ago, Ras said: Koja? Sandrelli ili ova mala kod Sorentina? Jao, kasno palim Sandrelli, ova mala je dijete 1
burekdzija Posted yesterday at 09:39 Posted yesterday at 09:39 1 hour ago, pt 2.0 said: Nemam ovu divnu fotografiju gde. interesantno, oni nemaju nijednu zajednicku scenu u filmu koliko se secam, pa ipak, kad pomislim na blejd raner, njih dvoje su mi prva asocijacija. Ona jeste Harisonov par u prici, pa ipak… 1
Boksi Posted yesterday at 13:05 Posted yesterday at 13:05 (edited) 47 minutes ago, đorđe geprat said: ko je ova lepotica @Boksi? Ava Gardner Lepota Spoiler Jedna od velikih holivudskih ljubavnih priča. Navodno je ostavio Nancy zbog nje. Završilo razvodom, ali su se pazili do kraja života. A ja sam se u nju zaljubila pre 20+ godina kada sam bila u Hemingway fazi pa gledala ovo: Pa onda: https://m.imdb.com/title/tt0058404/ https://m.imdb.com/title/tt0046085/ https://m.imdb.com/title/tt0046754/ Ima još, naravno. Sve sam gledala jako davno i prilično sam subjektivna Taman je vreme da gledam sve opet… Edited yesterday at 13:11 by Boksi 1 1
Recommended Posts