Sara Posted May 22 Posted May 22 On 17. 5. 2024. at 22:03, Misko said: Vizuelno, meni je dosta obična (više draga nego lepa), imam dve drugarice koje su preslikane, vole ih momci al ne važe za lepotice
Misko Posted June 8 Posted June 8 Kidmanka od sredine devedesetih, dosredine dvehiljaditih..vrhunska riba..
Svemir Zeka Posted August 11 Posted August 11 Ne znam gde, ovo mi je bilo zanimljivo nisam ni znala, da su ove dve majka i ćerka
makondo Posted August 11 Posted August 11 A tata je Tony Curtis, Some like it hot sa Merilin Monro - ovaj film mi je definicija nedeljnog popodneva mog detinjstva i filmova na 2. programu, u toj kategoriji je i Praznik u Rimu. 2
barfly Posted September 26 Posted September 26 Zbog Penelope mogu da gledam "Volver" kad god vidim da je na tv-u. 5
eumeswil Posted September 26 Posted September 26 On 7. 6. 2024. at 20:10, 3opge said: moram Boginju ponovo Kako se zove?
jms_uk Posted September 26 Posted September 26 50 minutes ago, eumeswil said: Kako se zove? mozda? https://www.imdb.com/name/nm0717709
Recommended Posts