September 19, 20213 yr Drago mi je sto svi ostavljavljate imena dama, ovoliko poznavalaca filmskih diva na jednom mestu ni na AFI nisam upoznala.
September 19, 20213 yr Author Gledam Kakva je Nastasija bila, pfff blago muskarcima, bas uvek imaju izbor (hocu da kazem zene su lepse)
September 19, 20213 yr 1 hour ago, mustang said: Drago mi je sto svi ostavljavljate imena dama, ovoliko poznavalaca filmskih diva na jednom mestu ni na AFI nisam upoznala. Takođe molim za potpise, ali samo za ove što ostavljaju mladići poput @Mil@ni @3opge
September 19, 20213 yr Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, a drugo Alisija Vikander (smedja). Meni bilo zabavno da pogadjam.
September 19, 20213 yr 6 minutes ago, Moonwalker said: Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, Aha, to je ova bajkerka zabrinuta za prinos voća?
September 19, 20213 yr Plavusa, da. Super su sve izabrane fotografije. Ja sam se kod Kim Novak mislila malo da li je ona ili Tipi Hedern (Hickokove plavuse).
September 19, 20213 yr Ko besni psi... Ja vecinu njih znam al ima drugih koji ne znaju. Kloaka je na ignoru ako je meni nesto receno. A verovatno jeste, svrbi ga.. Naravno, morgance mace nije se odnosilo na tebe Edited September 19, 20213 yr by mustang
September 19, 20213 yr Ja samo idem na "Search Google for this image" i odmah nadjem ko je u pitanju. A zanimljivo mi je da pogadjam.
September 19, 20213 yr 7 hours ago, Tinman said: Na stranu Vertigo, što je možda najveći/najbolji film u kojem je igrala, asocijacije na Kim Novak su dve. Prvo, onaj zanosni devojčurak u Picnic, a zatim zrela žena u Strangers When We Meet. Mislim da se doslovce zaljubljujem u Megi svaki put kada gledam film. Come With Me
September 19, 20213 yr 2 hours ago, Moonwalker said: Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, a drugo Alisija Vikander (smedja). Meni bilo zabavno da pogadjam. ma jok, kakva crna Amanda Sejfrid, bajkerka je Jodie Comer ("Killing Eve").