mustang Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Drago mi je sto svi ostavljavljate imena dama, ovoliko poznavalaca filmskih diva na jednom mestu ni na AFI nisam upoznala.
Frank Pembleton Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Pa najbolje da stavljamo i wiki linkove... ... Shiit has hit the fan
Jumanji Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 Gledam Kakva je Nastasija bila, pfff blago muskarcima, bas uvek imaju izbor (hocu da kazem zene su lepse)
Ras Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 1 hour ago, mustang said: Drago mi je sto svi ostavljavljate imena dama, ovoliko poznavalaca filmskih diva na jednom mestu ni na AFI nisam upoznala. Takođe molim za potpise, ali samo za ove što ostavljaju mladići poput @Mil@ni @3opge
Moonwalker Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, a drugo Alisija Vikander (smedja). Meni bilo zabavno da pogadjam. 1
Ras Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 6 minutes ago, Moonwalker said: Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, Aha, to je ova bajkerka zabrinuta za prinos voća? 1
Moonwalker Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Plavusa, da. Super su sve izabrane fotografije. Ja sam se kod Kim Novak mislila malo da li je ona ili Tipi Hedern (Hickokove plavuse). 1
morgana Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 eva grin, savrsen omjer klasicne ljepote i narkomanstine 2
mustang Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 (edited) Ko besni psi... Ja vecinu njih znam al ima drugih koji ne znaju. Kloaka je na ignoru ako je meni nesto receno. A verovatno jeste, svrbi ga.. Naravno, morgance mace nije se odnosilo na tebe Edited September 19, 2021 by mustang 2
Meazza Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Ja samo idem na "Search Google for this image" i odmah nadjem ko je u pitanju. A zanimljivo mi je da pogadjam.
Ras Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 7 hours ago, Tinman said: Na stranu Vertigo, što je možda najveći/najbolji film u kojem je igrala, asocijacije na Kim Novak su dve. Prvo, onaj zanosni devojčurak u Picnic, a zatim zrela žena u Strangers When We Meet. Mislim da se doslovce zaljubljujem u Megi svaki put kada gledam film. Come With Me 1
3opge Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 2 hours ago, Moonwalker said: Mislim da je jedno bila Amanda Sejfrid, a drugo Alisija Vikander (smedja). Meni bilo zabavno da pogadjam. ma jok, kakva crna Amanda Sejfrid, bajkerka je Jodie Comer ("Killing Eve"). 2
Recommended Posts