October 15, 20213 yr 26 minutes ago, Joe D said: jel ima neki film koji tebi nije u nekoliko najboljih ikad? Volim što pamtiš tako dobro Pa šta sam pomenuo do sada, Apokalipsu i Blejd Raner kao možda najbolje, True Romance i ovaj sa avatara kao omiljene(ne ide baš gilti pležr uz ta dva) i to je to Edited October 15, 20213 yr by Milošica
October 17, 20213 yr On 8.10.2021. at 23:55, Moonwalker said: Cécile de France Reveal hidden contents Belgijska glumica, meni neverovatno lepa zena. Sasvim slucajno je gledala u vrlo solidnom francuskom trileru Möbius (2013) . Fenomenalna garderoba, visoka moda, ali klasika i Jean Dujardin kao partner. Uz Tima Rota, par ruskih glumaca, pojavljuje se u maloj ulozi i nasa Branka Katic Gledah je davno u bas dobrom francuskom hororu "Haute Tension" (gledaj ako nisi, najbolje bez prethodnog raspitivanja o filmu), i onda je isprva jedva prepoznah u seriji Mladi Papa. Ima neceg specificnog na njenom licu sto ostavlja utisak.
October 17, 20213 yr Hocu hvala. Ima lik koji se dobro transformise. Prvi put sam je gledala u tom trileru sa Dujardinom. Bas lepi ljudi oboje u klasicnom smislu i odlicni glumci.
October 17, 20213 yr 26 minutes ago, I*m with the pilots said: Gledah je davno u bas dobrom francuskom hororu "Haute Tension" (gledaj ako nisi, najbolje bez prethodnog raspitivanja o filmu), i onda je isprva jedva prepoznah u seriji Mladi Papa. Ima neceg specificnog na njenom licu sto ostavlja utisak. Takodje poznat kao Switchblade Romance na engleskom trzistu. Gledao u bioskopu u kom sam volontirao kao usher, odlican film (iako nisam ljubitelj zanra).
October 18, 20213 yr Patrišu su vazda napadali što ne sredi zube a meni baš super ovako malo neorganizovani
October 18, 20213 yr Sjetih se nešto Sin Cityja... All star postava praktično što se ženskog dijela tiče.