copkillah Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 kakvi retardi ahahahahha mislim ništa nije odvratnije od Reala ali jedan odvratan tim je svakako morao da prođe večeras 2
Grandilof Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Jujuju, Luka i Benzema... Ne bih se opkladio nikad protiv ovih, ali bukvalno nikad, Real i jos dodas sudije.
John Coltrane Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Real bez Kazemira - ako Karlito ovo prodje Pok da se obesi.
Weenie Pooh Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 1 minute ago, Tsai said: Jel i dalje vazi pravilo gola u gostima ili to nikad nisu ni ukidali a ja istripovo nesto? Ne važi više. Just now, copkillah said: jedan odvratan tim je svakako morao da prođe večeras Bolje onaj koji disrespektuje 1 Gini Wijnalduma
mlatko Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Jel i dalje vazi pravilo gola u gostima ili to nikad nisu ni ukidali a ja istripovo nesto?Nema, ako bude 3:2 idu produžetciInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Miljenko Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Marquinhos izgleda ne zna za koga igra. Koliko srece ima ovaj Real, ako nekog mrzim to su oni 1
ducca Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Kakav je Benz jebeni mamojeb Pocha ujutru čeka svilen gajtan. 1
borris_ Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Ils me fatiguent. Srecom pa sve manje pratim fudbal
ArleKino Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Benzema Luka PSG još samo milijardu da potroši i osvojiće CL. Pocha možeš izvući iz Spursa, ali ne i Spursnost™ iz njega.
Recommended Posts