March 9, 20223 yr kakvi retardi ahahahahha mislim ništa nije odvratnije od Reala ali jedan odvratan tim je svakako morao da prođe večeras
March 9, 20223 yr Jujuju, Luka i Benzema... Ne bih se opkladio nikad protiv ovih, ali bukvalno nikad, Real i jos dodas sudije.
March 9, 20223 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Real bez Kazemira - ako Karlito ovo prodje Pok da se obesi.
March 9, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: Jel i dalje vazi pravilo gola u gostima ili to nikad nisu ni ukidali a ja istripovo nesto? Ne važi više. Just now, copkillah said: jedan odvratan tim je svakako morao da prođe večeras Bolje onaj koji disrespektuje 1 Gini Wijnalduma
March 9, 20223 yr Jel i dalje vazi pravilo gola u gostima ili to nikad nisu ni ukidali a ja istripovo nesto?Nema, ako bude 3:2 idu produžetciInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 9, 20223 yr Marquinhos izgleda ne zna za koga igra. Koliko srece ima ovaj Real, ako nekog mrzim to su oni
March 9, 20223 yr Benzema Luka PSG još samo milijardu da potroši i osvojiće CL. Pocha možeš izvući iz Spursa, ali ne i Spursnost™ iz njega.