Weenie Pooh Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 7 minutes ago, John Coltrane said: Na BT je gospodja stručni konsultant Koja gospođa, Eni Aluko? Fino se drži Inter, hrabro pritiskaju kad mogu, herojski se čupaju kad moraju, Dumfries i Perišić ne jebu živu silu. Možda bi bilo drugačije da im Flopara nije dao igrača više sa ovim detetom.
Profesionalac Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Xexe, kvarnog li Argentinca, pipno ga niko nije. Potkačio ga je Konate, doduše kačili su i Robertson i on loptu. Plus se Lautaro bacakao kao da su ga satarama tukli.
Weenie Pooh Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Ahaha kraj poluvremena u kontri 2 na 1, Salah i Mane protiv valjda Škriniara
John Coltrane Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Koja gospođa, Eni Aluko? Fino se drži Inter, hrabro pritiskaju kad mogu, herojski se čupaju kad moraju, Dumfries i Perišić ne jebu živu silu. Možda bi bilo drugačije da im Flopara nije dao igrača više sa ovim detetom. Nisam siguran, bolje stojim sa SKY ženama. Možda Aleks Skot?! Saću čuti/pročitati kad počne drugo.
Baldrick S. Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 (edited) Lucy Ward, igrala za Leeds i u21 englesku. Cesto je ona na BT sportu. Iskreno nemam pojma ko je, izguglao sam je. Liverpul igra u prvoj brzini. Mnogo me smore kad su u napadu, njih 8 u i oko 16 i onda vrate loptu Van Dajku. Da je samo Eliot. Skot je izgubio skoro svaku loptu, Thiago ne zna gde bije, Salah ne moze da se okrene jer ga konstantno markiraju a Mane je promasio sve sto je mogao. Edip2: a pustanje Eliota da startuje, hmmm...jedan igrac, stariji 35 dana je startovao u Ligi Sampiona i tad su Klopu govorili da je lud. Sad igra na poziciji Trent-a Edited February 16, 2022 by Zlurad
Profesionalac Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Fino Inter počeo drugo poluvreme. Nema konkretne velike šanse, ali dobro pritiskaju i razvijaju kontre i polukontre. 1
MiddleClass Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Kad je Colo preuzeo Liverpul? Pitam za druga
mlatko Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 HihiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Inter je nešto hteo ovdeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Solidno ne volim ni jedne ni druge ali skroz glup razvoj utakmice, Liverpul ni iz cega dva komada i sad smor do kraja dvomecaSent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts