John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 BVB 3:0, Ajax 4:1, a Sporting i dalje drugi @ bazendžije Gledam multiprenos, meni delovalo kao da je Alison mogao i uhvatiti loptu. A u Madridu Medrano- Militao u duelu gurnuo Barelu u reklame, Barela leži na zemlji i udara pesnicom Militaa u list, Militao se saginja da ga davi a Barela mu prolazi ispod nogu i dolazi mu iza ledja Tom i Džeri scena. Epilog, Feliks jebeni Brih daje crveni Bareli.
Lancia Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Karasko crveni karton koliko moras da budes glup.
John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 A i u Portu crveni, tamo je Turpan, deluje malo pogubljeno.
MiddleClass Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Ovo nije crveni za Vendela. Jbm ti var kad ne radi.
John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Venedel se lagano vraća u igru i pravi se lud 1
mlatko Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 BVB 3:0, Ajax 4:1, a Sporting i dalje drugi [emoji3] @ bazendžije Gledam multiprenos, meni delovalo kao da je Alison mogao i uhvatiti loptu. A u Madridu Medrano- Militao u duelu gurnuo Barelu u reklame, Barela leži na zemlji i udara pesnicom Militaa u list, Militao se saginja da ga davi a Barela mu prolazi ispod nogu i dolazi mu iza ledja Tom i Džeri scena. Epilog, Feliks jebeni Brih daje crveni Bareli. morao sam da nađem [emoji38] Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
radisa Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 3 minutes ago, Grandilof said: Ajde Dortmund jos 3 komada Treba im još 5 sad...
John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 3 minutes ago, Grandilof said: Ajde Dortmund jos 3 komada Spakovao bata Tabata pod prečku. Dovidjenja prijatno. Rečima forumskog Čomskog "Pati Vestfalijo"
189- Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 9 minutes ago, John Coltrane said: Venedel se lagano vraća u igru i pravi se lud 1
John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 U kakva golčina Asensia od stative, isto sa distance kao Kros. 1
pantelia Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Gledaju se medjusobni dueli, Dortmund je ispao sve i da pobedi sa 17-0
Recommended Posts