December 7, 20213 yr BVB 3:0, Ajax 4:1, a Sporting i dalje drugi @ bazendžije Gledam multiprenos, meni delovalo kao da je Alison mogao i uhvatiti loptu. A u Madridu Medrano- Militao u duelu gurnuo Barelu u reklame, Barela leži na zemlji i udara pesnicom Militaa u list, Militao se saginja da ga davi a Barela mu prolazi ispod nogu i dolazi mu iza ledja Tom i Džeri scena. Epilog, Feliks jebeni Brih daje crveni Bareli.
December 7, 20213 yr BVB 3:0, Ajax 4:1, a Sporting i dalje drugi [emoji3] @ bazendžije Gledam multiprenos, meni delovalo kao da je Alison mogao i uhvatiti loptu. A u Madridu Medrano- Militao u duelu gurnuo Barelu u reklame, Barela leži na zemlji i udara pesnicom Militaa u list, Militao se saginja da ga davi a Barela mu prolazi ispod nogu i dolazi mu iza ledja Tom i Džeri scena. Epilog, Feliks jebeni Brih daje crveni Bareli. morao sam da nađem [emoji38] Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 7, 20213 yr 3 minutes ago, Grandilof said: Ajde Dortmund jos 3 komada Spakovao bata Tabata pod prečku. Dovidjenja prijatno. Rečima forumskog Čomskog "Pati Vestfalijo"
December 7, 20213 yr 9 minutes ago, John Coltrane said: Venedel se lagano vraća u igru i pravi se lud