John Coltrane Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Džekson zakucava. @Weenie Pooh Jel se neko žalio na povredu, Simeone sprema Lodija, možda taktički?
John Coltrane Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 3 minutes ago, John Coltrane said: Jaoooo Grizmane šta je “bodeš” volino Pa tako, fino po zemlji šutni
Weenie Pooh Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Jaka sektaška podrška za jorgandžije večeras, ništa anglo solidarnost
renne Posted October 19, 2021 Author Posted October 19, 2021 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Jaka sektaška podrška za jorgandžije večeras, ništa anglo solidarnost ja sam mislio da ti i ne pratiš ovo drugorazredno takmičenje
čekmeže Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 34 minutes ago, Weenie Pooh said: Izgleda odmaraju Minamino i Origi za Olea. Nek nam dobri allah zadrži Olea što duže na klupi Utd-a. Klop je milostiv.
Weenie Pooh Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 ja sam mislio da ti i ne pratiš ovo drugorazredno takmičenjeSamo kad igraju naši, znaš kako mi je teško pala ona blamaža u Bernu Neočekivano zanimljiv fudbal večeras, Atletiko bi trebalo da počne svaku utakmicu na minus dva.
renne Posted October 19, 2021 Author Posted October 19, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Samo kad igraju naši, znaš kako mi je teško pala ona blamaža u Bernu Neočekivano zanimljiv fudbal večeras, Atletiko bi trebalo da počne svaku utakmicu na minus dva. Ume Atletiko kad hoće, ne pratiš špansku ligu
Baldrick S. Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Atletiko kad ne igra anti fudbal igra odlično. Ne samo samo nego inače.
John Coltrane Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 10 minutes ago, Zlurad said: Atletiko kad ne igra anti fudbal igra odlično. Ne samo samo nego inače. Atletiko je jedini klub koji daje golove bez da mu je potrebna lopta. Šerif izjednačio iz slobodnjaka, prelep gol.
Recommended Posts