October 19, 20213 yr Džekson zakucava. @Weenie Pooh Jel se neko žalio na povredu, Simeone sprema Lodija, možda taktički?
October 19, 20213 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Jaoooo Grizmane šta je “bodeš” volino Pa tako, fino po zemlji šutni
October 19, 20213 yr Author 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Jaka sektaška podrška za jorgandžije večeras, ništa anglo solidarnost ja sam mislio da ti i ne pratiš ovo drugorazredno takmičenje
October 19, 20213 yr 34 minutes ago, Weenie Pooh said: Izgleda odmaraju Minamino i Origi za Olea. Nek nam dobri allah zadrži Olea što duže na klupi Utd-a. Klop je milostiv.
October 19, 20213 yr ja sam mislio da ti i ne pratiš ovo drugorazredno takmičenjeSamo kad igraju naši, znaš kako mi je teško pala ona blamaža u Bernu Neočekivano zanimljiv fudbal večeras, Atletiko bi trebalo da počne svaku utakmicu na minus dva.
October 19, 20213 yr Author Just now, Weenie Pooh said: Samo kad igraju naši, znaš kako mi je teško pala ona blamaža u Bernu Neočekivano zanimljiv fudbal večeras, Atletiko bi trebalo da počne svaku utakmicu na minus dva. Ume Atletiko kad hoće, ne pratiš špansku ligu
October 19, 20213 yr 10 minutes ago, Zlurad said: Atletiko kad ne igra anti fudbal igra odlično. Ne samo samo nego inače. Atletiko je jedini klub koji daje golove bez da mu je potrebna lopta. Šerif izjednačio iz slobodnjaka, prelep gol.