Mindaugas Žukauskas Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Verovatno najbolje što euro fudbal trenutno može da ponudi je popularni El Plastico. Nadajmo se da do revanša neće biti rezultatski odlučena grupa, mada i ako bude, očekujem najbolje postave svakako.
Weenie Pooh Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 U 97. minutu dobili penal? Šta se desilo?
goofs Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Desilo se da je samo falilo da celavi turcin krene da sutira na Milanov gol, usro nas je za sve pare 2 1
Jozef K. Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Nisam skoro video tendenciznije suđenje od ovog u Milanu. Šerif ozbiljan. Neverovatno šta rade. Golčina...
mlatko Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Šerif-Šahtjar finale u S. Petersburgu, simboličkiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 U 97. minutu dobili penal? Šta se desilo?Jebi ga, malo se igralo rukom u 16-ercu. To je za no-no, VAR se složioInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
copkillah Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Porto je u poslednjih par godina od Liverpula primio 15 (petnaest) golova kod kuće. Dali su čini mi se dva. Ovog puta im je Klop čak dao Marka Grujića fore, ali džabe - ostavili ga na klupi 90 minuta, da se Curtis Jones lakše šeta kroz sredinu.Svaki put kada bi Liverpul napunio Porto u gostima, igrao bi finale LŠ te sezone 1
Weenie Pooh Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 30 minutes ago, copkillah said: Svaki put kada bi Liverpul napunio Porto u gostima, igrao bi finale LŠ te sezone A svaki put kad bi nailazio na Simeonov Atletiko... ali o tome nešto kasnije™. 2
banecare1 Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 1 hour ago, pbg12345 said: jel krenuo neki istocnoevropski debitan ovako ikad prilicno sam siguran da ne spartak moskva je 95/96 dobio sve u grupi, ali su u medjusezoni prodali najbolje igrace i pukli u 1/4f dobro se secam jer sam 1995 stigao u moskvu i gledao sve njihove utakmice 2 1
Weenie Pooh Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 3 hours ago, goofs said: Desilo se da je samo falilo da celavi turcin krene da sutira na Milanov gol, usro nas je za sve pare 3 hours ago, mlatko said: Jebi ga, malo se igralo rukom u 16-ercu. To je za no-no, VAR se složio VAR je mogao i bolje da pogleda, vidi se kako Lemar prvi igra rukom, direktno gura loptu na ruku milanskog braniča. Prilično sramotan penal, ali Real je zato dobio još crnji i gori, Weenie Jr. zaronio između dva Moldavca u stilu mladog Ronalda.
Jozef K. Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 I meni se činilo da je rukom prvo igrao napadač. Ali ne mogu da budem siguran.
Zico Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Pa zastitni znak LS je sviranje nepostojecih penala, olako davanje zutih i crvenih kartona.
Recommended Posts