Bogotac Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Keita je prevara. Ova dvojica debila sa arene su sramota za komentatorsku profesiju.
Mindaugas Žukauskas Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Diskutabilna situacija IMHO. Celsovi argumenti su da je proturio loptu pored golmana i čeka ga prazan gol i činjenica da je Alison prvo ostvario kontakt sa njim pa onda sa loptom. Liverpulovi argumenti su da se Celso realno bacio kao u bazen (no pun intended), ćušnuo loptu bez ikakve želje da radi s njom nešto dalje, poleteo u vazduh sa leđima ka golu i čekao bilo kakav kontakt sa Alisonom. Ono što mi se sviđa je što je glavni sudija vrlo jasno dao do znanja da je odluka njegova jer je bio na samom mestu događaja. Ovo nije situacija za VAR nego čist sudijski osećaj na terenu da li je dajv ili ne. 6
Miljenko Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Vala jesu kreteni. Po njima svaki pas mora biti tacan.
John Coltrane Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Statistika penala vs. Live se iz PL prenosi i na LŠ?! Da je Lo Selso bolje "podbio"/ gurnuo loptu sigurno bi sudija "okrečio", lepo ga je pokupio Alison. Ali Lancia je u pravu, ovakav start bi se Realu sigurno sviralo. 1
copkillah Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 To nije penal, koji bi se svakako svirao da je Real u pitanju.Sve manje se svira bacanje u igrača i iznuđivanje penala i ja to pozdravljam, da se promeni onaj narativ da moraš da se baciš da bi ti svirao penal, što je jako izraženo u PL 2
Bogotac Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 (edited) Vrhunska borba i trcanje Viljareala,nece moci ovako doceka,trebace gol u prvih 15 minuta nastavka. Edited May 3, 2022 by Bogotac
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 31 minutes ago, Lancia said: @radisa & @copkillah ni da beknu. Eve me, upravo se uključio, taman na 2:!... Kroz gice...
Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: X2 A u prvoj je prvi gol sam skrenuo u svoju mrežu. Španski Karius.
Lancia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Ostala podmornica bez vazduha. A i Diaz vise odigrao u prvih deset minuta nego jota za celo poluvreme.
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 rulji ne ume nogom, zato ga je sigurno pep i prodao 1
Recommended Posts