Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Sta su se ucutali pulovci?¿ Pominjem tebe i tvoje prognozerske sposobnosti u privatnosti svog toplog doma Robertson čuva Alisona, nema pojma ko mu je još na petercu.
Lancia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Pominjem tebe i tvoje prognozerske sposobnosti u privatnosti svog toplog doma Robertson čuva Alisona, nema pojma ko mu je još na petercu. Brt, tebi covek ne moze da udovolji, kad sam napisao nakon eliminacije Bajerna da ce izbaciti i liverpul, ti si se smejao.
Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Just now, Lancia said: Brt, tebi covek ne moze da udovolji, kad sam napisao nakon eliminacije Bajerna da ce izbaciti i liverpul, ti si se smejao. Od olakšanja, uvek sam opušteniji kad čujem kako mojima slutiš neku katastrofu. 1
Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Robertson se još dobro drži, kako je krenuo, ali Keita ne zna gde udara. Salah je valjda dva-tri puta pipnuo loptu do sada. Šlajfuju svi u crvenom, kao da prvi put igraju po mokrom terenu.
Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 3 minutes ago, radnik said: Ima li neki stream? Imaš ovde pa biraj: https://redi1.soccerstreams.net/event/villarreal-liverpool-live-stream/864194 Keita sve iz prve, uglavnom pravo u aut 1
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 emeri je 1 car i gospodin kad se samo setim kako su ga arsenalovci tretirali, tačno da im čovek nikad više ne poželi lš
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 what the fucking fuck?? prestaću da gledam utakmice liverpula ako se ovo ne svira
Pokojni Ruxin Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 nije više ovaj sport za mene, čestitke liverpulu na kvadrupli™ i sve najbolje 1
Malvo Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Stvarno nije. Nije imao kontrolu nad loptom, Alison došao prvi do nje, onda se ovaj zakucao u njega
Weenie Pooh Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Kakav penal, ne znam o čemu pričate, golman očigledno pokupio loptu, napadač pao preko njega. Keita će me ubiti sa ovim asistencijama Lo Selsu.
Recommended Posts