May 3, 20222 yr 2 minutes ago, Lancia said: Sta su se ucutali pulovci?¿ Pominjem tebe i tvoje prognozerske sposobnosti u privatnosti svog toplog doma Robertson čuva Alisona, nema pojma ko mu je još na petercu.
May 3, 20222 yr 1 minute ago, Weenie Pooh said: Pominjem tebe i tvoje prognozerske sposobnosti u privatnosti svog toplog doma Robertson čuva Alisona, nema pojma ko mu je još na petercu. Brt, tebi covek ne moze da udovolji, kad sam napisao nakon eliminacije Bajerna da ce izbaciti i liverpul, ti si se smejao.
May 3, 20222 yr Just now, Lancia said: Brt, tebi covek ne moze da udovolji, kad sam napisao nakon eliminacije Bajerna da ce izbaciti i liverpul, ti si se smejao. Od olakšanja, uvek sam opušteniji kad čujem kako mojima slutiš neku katastrofu.
May 3, 20222 yr Robertson se još dobro drži, kako je krenuo, ali Keita ne zna gde udara. Salah je valjda dva-tri puta pipnuo loptu do sada. Šlajfuju svi u crvenom, kao da prvi put igraju po mokrom terenu.
May 3, 20222 yr 3 minutes ago, radnik said: Ima li neki stream? Imaš ovde pa biraj: https://redi1.soccerstreams.net/event/villarreal-liverpool-live-stream/864194 Keita sve iz prve, uglavnom pravo u aut
May 3, 20222 yr emeri je 1 car i gospodin kad se samo setim kako su ga arsenalovci tretirali, tačno da im čovek nikad više ne poželi lš
May 3, 20222 yr Stvarno nije. Nije imao kontrolu nad loptom, Alison došao prvi do nje, onda se ovaj zakucao u njega
May 3, 20222 yr Kakav penal, ne znam o čemu pričate, golman očigledno pokupio loptu, napadač pao preko njega. Keita će me ubiti sa ovim asistencijama Lo Selsu.