Jump to content

LŠ 21/22

Featured Replies

Sjajan gol!

Nadam se i trećem. 

Just now, Lancia said:

Otprilike tako. Kako da ne navijas za finale, Siti - Liverpul. Znam da volis bunkere da gledas ali ovo je zesci smor.

Jedna stvar je kad bunker postavi Murinjo ili Čolo, pa ima i neke akcije sa druge strane...

Ovo je Everton- od vikenda... Verujem da i ovi imaju nekog veznjaka koji nije vezao više od 5 dodavanja, taj nivo bunkera je smor...

Just now, radisa said:

Jedna stvar je kad bunker postavi Murinjo ili Čolo, pa ima i neke akcije sa druge strane...

Ovo je Everton- od vikenda... Verujem da i ovi imaju nekog veznjaka koji nije vezao više od 5 dodavanja, taj nivo bunkera je smor...

Ne mogu da dodju sebi od presinga, nije mogao ni Real juce, ali to je vec druga prica.

2 minutes ago, Lancia said:

Ne mogu da dodju sebi od presinga, nije mogao ni Real juce, ali to je vec druga prica.

Pa jbg, Live, ManC i Čelzi igraju presing 90 minuta... Za to moraš da spremiš igru... Real je juče spremio, ovi nisu...

Edit: I baca je igrala presing 90 minuta, u ono vreme, pa su ih Čelzi, Inter i Bayern razmontirali, svako na svojk način... Protiv toga se može igrati, teško je, ali može...

2 minutes ago, radisa said:

Pa jbg, Live, ManC i Čelzi igraju presing 90 minuta... Za to moraš da spremiš igru... Real je juče spremio, ovi nisu...

Mnogo nedostaje Moreno, taj je kvaran i zna da igra ledjima, taman toliko dok neko ne pristigne. A Real ima Benzemu, Vinisijusa, Modrica...vic igrace.

Fabinjo najgori. 

Dobar rezultat. 

Juce 9/10 veceras 4/10

Just now, Lancia said:

Juce 9/10 veceras 4/10

Ne znam, meni je 9/10 večeras... :fantom:

1 hour ago, Lancia said:

Vreme je da Viljareal da gol

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Samima sebi?

shakeee.jpg

rutinski,sacuvali snagu za najskuplje u subotu

Jaki su Siti i Liverpul ko zemlja, jbg.

Evo, kod Strajnića cene da je Viljareal trebao da pritisne liverpool, a ne da se povuku tako duboko...

Ja se pitam, da li ti stručni komentatori gledaju uopšte timove o kojima komentarišu ikada...

Debeli iz sudijske organizacije ceni da je isto kad igrač drži za vrat drugog igrača i kad držani pokušava da skloni tu ruku sa svog vrata... Tako da nema veze, to nije penal...

Pa jbt...

I dalje se divim svima vama koji gledate Pl/LS na B/H/S-u. I ovi na BT/SKY-u znaju da smaraju ali je barem neko od njih nekada udario loptu na pravom terenu.

Just now, radisa said:

Evo, kod Strajnića cene da je Viljareal trebao da pritisne liverpool, a ne da se povuku tako duboko...

Ja se pitam, da li ti stručni komentatori gledaju uopšte timove o kojima komentarišu ikada...

Sjajno :lolol: Realno je trebalo da zadrže loptu umesto da je izgube i da ga zabiju u protivničku a ne u svoju mrežu.

Vrlo dobar performans LFC što se mene tiče, protiv nezgodnog protivnika. Agresivno a strpljivo, gurali do kraja koliko su mogli, sasvim fin rezultat pred revanš. Nadam se da se nisu previše istrošili za utakmicu u subotu, i da NUFC može da se dobije bez umornog Salaha.

Zgusnut aprilski raspored je sve u svemu odrađen izuzetno dobro, dobijene sve utakmice osim komotnog revanša protiv Benfike i gostovanja Sitiju, obe nerešeno. Jeste da bi ta jedna nerešena na Etihadu mogla da ih košta titule, ali šta da se radi.