April 27, 20222 yr Just now, Lancia said: Otprilike tako. Kako da ne navijas za finale, Siti - Liverpul. Znam da volis bunkere da gledas ali ovo je zesci smor. Jedna stvar je kad bunker postavi Murinjo ili Čolo, pa ima i neke akcije sa druge strane... Ovo je Everton- od vikenda... Verujem da i ovi imaju nekog veznjaka koji nije vezao više od 5 dodavanja, taj nivo bunkera je smor...
April 27, 20222 yr Just now, radisa said: Jedna stvar je kad bunker postavi Murinjo ili Čolo, pa ima i neke akcije sa druge strane... Ovo je Everton- od vikenda... Verujem da i ovi imaju nekog veznjaka koji nije vezao više od 5 dodavanja, taj nivo bunkera je smor... Ne mogu da dodju sebi od presinga, nije mogao ni Real juce, ali to je vec druga prica.
April 27, 20222 yr 2 minutes ago, Lancia said: Ne mogu da dodju sebi od presinga, nije mogao ni Real juce, ali to je vec druga prica. Pa jbg, Live, ManC i Čelzi igraju presing 90 minuta... Za to moraš da spremiš igru... Real je juče spremio, ovi nisu... Edit: I baca je igrala presing 90 minuta, u ono vreme, pa su ih Čelzi, Inter i Bayern razmontirali, svako na svojk način... Protiv toga se može igrati, teško je, ali može...
April 27, 20222 yr 2 minutes ago, radisa said: Pa jbg, Live, ManC i Čelzi igraju presing 90 minuta... Za to moraš da spremiš igru... Real je juče spremio, ovi nisu... Mnogo nedostaje Moreno, taj je kvaran i zna da igra ledjima, taman toliko dok neko ne pristigne. A Real ima Benzemu, Vinisijusa, Modrica...vic igrace.
April 27, 20222 yr 1 hour ago, Lancia said: Vreme je da Viljareal da gol 1 hour ago, Weenie Pooh said: Samima sebi?
April 27, 20222 yr Evo, kod Strajnića cene da je Viljareal trebao da pritisne liverpool, a ne da se povuku tako duboko... Ja se pitam, da li ti stručni komentatori gledaju uopšte timove o kojima komentarišu ikada...
April 27, 20222 yr Debeli iz sudijske organizacije ceni da je isto kad igrač drži za vrat drugog igrača i kad držani pokušava da skloni tu ruku sa svog vrata... Tako da nema veze, to nije penal... Pa jbt...
April 27, 20222 yr I dalje se divim svima vama koji gledate Pl/LS na B/H/S-u. I ovi na BT/SKY-u znaju da smaraju ali je barem neko od njih nekada udario loptu na pravom terenu.
April 27, 20222 yr Just now, radisa said: Evo, kod Strajnića cene da je Viljareal trebao da pritisne liverpool, a ne da se povuku tako duboko... Ja se pitam, da li ti stručni komentatori gledaju uopšte timove o kojima komentarišu ikada... Sjajno Realno je trebalo da zadrže loptu umesto da je izgube i da ga zabiju u protivničku a ne u svoju mrežu. Vrlo dobar performans LFC što se mene tiče, protiv nezgodnog protivnika. Agresivno a strpljivo, gurali do kraja koliko su mogli, sasvim fin rezultat pred revanš. Nadam se da se nisu previše istrošili za utakmicu u subotu, i da NUFC može da se dobije bez umornog Salaha. Zgusnut aprilski raspored je sve u svemu odrađen izuzetno dobro, dobijene sve utakmice osim komotnog revanša protiv Benfike i gostovanja Sitiju, obe nerešeno. Jeste da bi ta jedna nerešena na Etihadu mogla da ih košta titule, ali šta da se radi.