April 26, 20222 yr Govno madjarsko,zbog onog sa Silvinim golom,kompenzuje sramotom od penala i sjebe ovakvu tekmu.
April 26, 20222 yr 4 minutes ago, Bogotac said: Govno madjarsko,zbog onog sa Silvinim golom,kompenzuje sramotom od penala i sjebe ovakvu tekmu. a nemam pojma, to što je okrznuo glavom baš i nije uticalo na let lopte, zar ne?
April 26, 20222 yr Jbg, ovog Reala sere za sve pare, tesko Viljarealu u finalu Edited April 26, 20222 yr by Lancia
April 26, 20222 yr ja iskreno ne umem da procenim penal jer sam davno navikao da ovakva situacija u lš ne može otići u korist sitija, pa sam u fazonu logično sve
April 26, 20222 yr Šteta što Pep nije imao para za nekog boljeg od Laportea, koji ne bi tako kiksao 4 minutes ago, Lancia said: Jbg, ovog Reala sere za sve pare, tesko Viljarealu u finalu za koga ćeš da navijaš?
April 26, 20222 yr opušteno copi, pepov sistem ne zavisi od da ima 25 igrača koji bi se svi usetali u ostalih 19 timove, može i laport Edited April 26, 20222 yr by Pokojni Ruxin
April 26, 20222 yr 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: opušteno copi, pepov sistem ne zavisi od da ima 25 igrača koji bi se svi usetali u ostalih 19 timove, može i laport pa kako ne zavisi, vidiš da uvek izvisi u Evropi :(
April 26, 20222 yr Verovatno je penal opravdan jer kontakt glavom nije previše promenio pravac lopte, tj. svakako mu išla ka ruci. Koja je dosta visoko i daleko od tela. Jbg. Biće klanje u revanšu, mada javlja mi se da će da ih izrutinira Siti. Teal kao da bolje igra na strani.
April 26, 20222 yr Jebo penal, na 2:0 su imali one tri odlicne sanse da ih nagnaju i kasnije bi ih zgazili a ovako ipak bar malo drame u najaviSent from my M2012K11G using Tapatalk
April 26, 20222 yr Gledam klupu Reala na danasnjoj utakmici i razmisljam, jel neki igrac u istoriji fudbala brze propao od Iska?