April 13, 20223 yr Kako je Ake legao na Koreu u ovom zadnjem napadu/šutu. Razbio ih Citi 0:0, ćelava prevara prošao na mrtve guzove.
April 13, 20223 yr 1 minute ago, Grandilof said: Ja cu ladno navijati za Real u polufinalu... +1 Ali lako je izabrati izmedju fudbala i antifudbala.
April 13, 20223 yr Izvori mi javljaju da je AcaStop izgovarao Nejtan Ejk i Rodrigo de Paul...sve kontra Edited April 13, 20223 yr by Mindaugas Žukauskas
April 13, 20223 yr Trebalo je da ga daju ovo iz nicim izazvane sanse pa da odu na penale, ako nista zbog ovog Fodena odvratnogSent from my M2012K11G using Tapatalk
April 13, 20223 yr 1 hour ago, ducca said: Ovakvu djubrad fudbal odavno nije video. Najogavnija ekipa na planeti, kao besni psi. Treba 5 crvenih po meču da dobiju, sudije im gledaju stalno kroz prste i još kao publika zviždi na početku UEFA himni, ne znam samo zašto. Kako odavno nije kad su svake sezone isti Ništa, uzdamo se u Real Iz Madrida, naravno, ne ovaj iz Kasteljona.
April 13, 20223 yr 54 minutes ago, Lancia said: Savic ga i u Mancesteru vukao za kosicu, dvojica se tako smuvala. Nula faulova za dve utakmice
April 13, 20223 yr 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako ovo nije bio penal? Zvanicnici UEFE su ovo zabelezili, Madrid ce biti kompenzovan penalom u sledecoj utakmici.