January 11Jan 11 Author fizicki je limitiran ja prvi put kad sam ga video uzivo mislio neki klinac sto nosi opremu bas nekako sitan, tanke ruke mada generalno, za borcev nivo su ok igraci da
January 11Jan 11 Author sudije na korak i publici da pocnu da dele faulove valja otkloniti svaku dilemu
January 11Jan 11 Author zato cure kida mnogo mi drago zbog njega nema ova ekipa extra kvalitet, ali ima srce i karakter
February 1Feb 1 Author i naravno, valinskas van parketa nekoliko nedelja dobio je udarac protiv fmp, u drugom poluvremenu nije ulazio u igru imao snimanje, uplasili se naravno, pouceni simanicevim iskustvom, srecom bubreg ok, ali ruptura misica i pauza i to sad kad smo u odlicnoj formi i kad je put kao osvajanju kupa otvoren na pleju imamo samo boldvina, na 2 od standarnih nikog, posto manojlovic igra i na 3, a curcic tek ulazi u rotaciju sta da se radi, morace curcic i ostali klinci jace povuci
February 1Feb 1 Author pored valinskasa, povredjen i pavicevic https://kkborac.rs/sasa-ocokoljic-pred-gostovanje-u-ujedinjenim-arapskim-emiratima-kljuc-je-naravno-igra-u-odbrani/
Wednesday at 15:581 day Author cacak 94 resio da sastavi tim sve od samih cacananakon potpisa/produzenja veterana dumica i todorovica, najpre stigao bugarcic bek 187, 2006 iz borca, igrao za juniore borca, pred kraj sezone cesto se skidao i za seniorsku ekipu, proslu, odnosno sad vec pretproslu sezonu je igrao na dvojnoj drugu ligu za zelezatim povratnik bumbic, plej 191 2001, poslednje dve sezone igrao za vojvodinu, pretproslu bio solidan, medjutim u ovoj poslednjoj kad se ocekivalo da se u potpunosti afirmise i napravi korak ka aba ligi, daleko manja minutaza i slabije igrejos jedan povratnik, dugogodisnji zelov igrac srdjan krsmanovic centar 206, 2000 godisteprotekle 3 sezone promenio nekoliko kls timova dunav sbanovci, okk bgd, sloga kv, mladost sp sa solidnim uspehomdanas vidim iz borca presao i stefan jankovic c 203, 2004, one je deo one uspesne borceve 2004/2005 generacijemedjutim bas na zavrsetku juniorske akrijere imao je zajebanu povredu, jako dugo odsustvovao, vracao se dve psolednje sezone kroz mladost u srpskoj ligi, tokom ove, posto je u mladosti bio na dovjnoj skidao se i za borac, ali gotovo bez ikakvih nastupajedini koji je potpisao a da nije cacanin je aleksa matic bek 197, 1999, igrao za mladje kategorije mege i reprezentacije, bio na koledzu, pa u hrvatskoj, da bi proslu sezonu igrao kls, najpre za mladost iz smederevske palanke, a potom onu zemunskustigao je i zlatanovic kao pomocni trener, sretenovic kao kondicioni (bio deo pesicevog tima u manili)ne znam da li neki drugi klub na kls nivou ovako rano gradi timcacak 94 jos jednom pokazuje da postaje ozbiljan klubod prosle sezone tu bi trebalo da je vuk radojicic plej 184 2001, sto je igrao one dve utakmice kls PO za boracte proslogodisnji junior eric bek 187, 2006(prethodno bio u borcu i zvezdi) i jerkic centar 213, 2007, skidali su se i igrali obojica u drugom delu kls prosle sezoneza ocekivati je da se sve prikljucuju i proslogodisnji kadeti, pre svega braca zekavica i maksic
Wednesday at 16:181 day Author za to vreme u borcu, klasika-ludiloono gore je proizvod rada mnogo ljudi, na prvom mestu vuka popovica, koji ima svoju it kompaniju, bio je godinamu borcu i kao jedan od glavnih sponzora, a poslednjih godina uspesno vodi cacak 94kaze da godisnje ulaze 300-400 000egrad im daje jako malo (u odnosu na borac), cini mi se nekoliko desetina hiljada evrasad ide izjava pece pantovica, vlasnika ps fashion, dugogodisnjeg funkcionera kk borac, poslednjih godina je predsednik, osoba koja se pita za sve i covek koji bi trebao biti prvi sponzor kluba, medjutim...u cacku ga nesto i ne podrzavaju, dok se za sportskog direktora marka ivanovica otvoreno prica da se ugradjuje u ugovore igraca i kupuje nekretnine po cacku od tih parahalu, konkretno renoviranje obecavaju (ova garnitura)sad vec gotovo 10 godina, 1 projekat, drugi projekat, pa prenos vlasnistva sa borca na grad jer je toboz to bio uslov za rekonstrukcijuapsolutno se nista nije uradiloajde sto je hala neuslovna, to iziskuje milione i milione evra ( mada ne znam dal ima prioritetniji sportsk objekat u srbiji), vec je klub u mnogim sferama na izuzetnom niskom nivou, nedostajan aba lige i uopste profesionalne kosarkepre svega nepostojeci marketing i odnos prema navijacimaposlednje sto se radilo na tom polju je pre nekoliko godina dok je upravo pominjani vuk popovic jos bio u klubuevo i pecine izjave:(ozonpress je inace opozicioni portal u cacku)Ozon PressTodorović ove godine nije dao ni dinara za KK Borac, Pant...Košarkašku javnost u Čačku, verujemo i u Srbiji, interesuje trenutna situacija u KK Borac Mozzart. Tragom nezvaničnih informacija stigli smo do uspešnog