Nikodije Posted January 11 Posted January 11 Gotivci su ova 2 Litvanca iako su katkad skroz neartikulisani, posebno Val.
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 fizicki je limitiran ja prvi put kad sam ga video uzivo mislio neki klinac sto nosi opremu bas nekako sitan, tanke ruke mada generalno, za borcev nivo su ok igraci da
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 sudije na korak i publici da pocnu da dele faulove valja otkloniti svaku dilemu
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 zato cure kida mnogo mi drago zbog njega nema ova ekipa extra kvalitet, ali ima srce i karakter
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 evo i radovica, bravo saxon mogao bi i zoc da uvede klince a da... 1
pbg12345 Posted February 1 Author Posted February 1 i naravno, valinskas van parketa nekoliko nedelja dobio je udarac protiv fmp, u drugom poluvremenu nije ulazio u igru imao snimanje, uplasili se naravno, pouceni simanicevim iskustvom, srecom bubreg ok, ali ruptura misica i pauza i to sad kad smo u odlicnoj formi i kad je put kao osvajanju kupa otvoren na pleju imamo samo boldvina, na 2 od standarnih nikog, posto manojlovic igra i na 3, a curcic tek ulazi u rotaciju sta da se radi, morace curcic i ostali klinci jace povuci
pbg12345 Posted February 1 Author Posted February 1 pored valinskasa, povredjen i pavicevic https://kkborac.rs/sasa-ocokoljic-pred-gostovanje-u-ujedinjenim-arapskim-emiratima-kljuc-je-naravno-igra-u-odbrani/
Recommended Posts