January 11Jan 11 Author fizicki je limitiran ja prvi put kad sam ga video uzivo mislio neki klinac sto nosi opremu bas nekako sitan, tanke ruke mada generalno, za borcev nivo su ok igraci da
January 11Jan 11 Author sudije na korak i publici da pocnu da dele faulove valja otkloniti svaku dilemu
January 11Jan 11 Author zato cure kida mnogo mi drago zbog njega nema ova ekipa extra kvalitet, ali ima srce i karakter
February 1Feb 1 Author i naravno, valinskas van parketa nekoliko nedelja dobio je udarac protiv fmp, u drugom poluvremenu nije ulazio u igru imao snimanje, uplasili se naravno, pouceni simanicevim iskustvom, srecom bubreg ok, ali ruptura misica i pauza i to sad kad smo u odlicnoj formi i kad je put kao osvajanju kupa otvoren na pleju imamo samo boldvina, na 2 od standarnih nikog, posto manojlovic igra i na 3, a curcic tek ulazi u rotaciju sta da se radi, morace curcic i ostali klinci jace povuci
February 1Feb 1 Author pored valinskasa, povredjen i pavicevic https://kkborac.rs/sasa-ocokoljic-pred-gostovanje-u-ujedinjenim-arapskim-emiratima-kljuc-je-naravno-igra-u-odbrani/