Nikodije Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 DJ na tajmautima u 4/4 puštao Ne lomite mi bagrenje i "Ima nas" od Goblina. 2
pbg12345 Posted December 27, 2024 Author Posted December 27, 2024 borcev cas kosarke u predgradju zagreba jeste cibona u ovom sastavu bas tanka, alii i borac posle odlaska gagica i smita ima kratku rotaciju pored boldvina koji je iskoristio sto cibona sem radovcica nema pleja i doktorski vodio ekipu, najbolji je bio pavle nikolic opet je morao igrati mnogo minuta na 5 i bio odlican, na stranu sto je odigrao jako dobro u napadu uz 20 poena, posebno raduje igra u odbrani sve stize, ima snage da se nosi sa 10 cm visim peticama, moze da preuzme svakog beka steta sto nema 3,4 cm vise, bilo bi vec sad jasno da ce biti vrhunski evroligaski igrac ovako videcemo, bice sigurno dobar, samo je pitanje sta je plafon raduje sto deluje da je povratio sigurnost u sut, sut za 3 mu pod obavezno mora biti na jako pristojnom nivou, u toms lucaju ce mu repertoar u napadu biti prilicno sirok sledece kolo sa derbijem, imace priliku opet da odmeri snage sa mirkovicem, prosle godine u aba u19 su imali izuzetan duel bilo bi jako bitno za borac da dobije, ali bise bas tesko, derbi ima 5 igraca 206 ili visih u rotaciji, borac 1 viseg od 2metra
Nikodije Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Ja ti rekoh da će odlazak Gagića biti pozitivan za ekipu 1
pbg12345 Posted January 4 Author Posted January 4 jos jedna rutinska pobeda ako me strefi srcka bice to za vreme borceve utakmice mozda nemamo kvalitet i sirinu, ali imamo srce difens - prva cetvrtina opet na ozbiljnom nivou sledece kolo ima da ostavimo partizan na ispod 100 poena
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 a najbolje da je i ovo uslo dve trojke na isteku napada preko ruke, mogao je biti razuman minus plasio sam se ovog sa koprivicom, prelako ispadamo, valjda ce biti bolje sad sa nikolicem i manojlovicem borac ima ok stav, mislim da nece potpuno potonuti nikad smirenije nisam gledao utakmicu dobro je sto nisam u cacku, tukao bih ove sto iz cacka navijaju za partizan
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 vratite pogledajte mozda ima nesto problematicno iz prosle sezone zasto da ne 2
kud u maglu Simoviću Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, pbg12345 said: dobro je sto nisam u cacku, tukao bih ove sto iz cacka navijaju za partizan jbg vratio se najbolji sin, nije čudo
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg vratio se najbolji sin, nije čudo nije bre, u australiji je malina
Milošica Posted January 11 Posted January 11 11 minutes ago, pbg12345 said: to pajo lutko Mali ima strašan majndset. 1
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 da igra vec neko vreme ko zmaj svaka cast saxonu za drzanje curcica jos da on dobije samopouzdanje i kup je nas pisao sam nebrojeno puta, jedini nacin kako borac moze biti ravnopravan u aba je razvojem svoje dece i ponekog ovog "pomalo zalutalog" poput manojlovica, pavicevica sa parama cemo uvek biti pri dnu, a od gotovih poluproizvoda nema nista
pbg12345 Posted January 11 Author Posted January 11 a jel moguce da sve masimo kad treba da pridjemo na dva poseda po ko zna koji put
Recommended Posts