September 11, 20213 yr 5 minutes ago, msv said: Uzmi zlato, Ema! Ja nikako da prelomim za koga da navijam. Neka bolja pobedi, obe su mi jako simpatične.
September 11, 20213 yr 3 minutes ago, peralozac said: Ja nikako da prelomim za koga da navijam. Neka bolja pobedi, obe su mi jako simpatične. Neka pobedi tenis
September 11, 20213 yr 8 minutes ago, eumeswil said: Veljović mi deluje normalnije nego ranije. Debotoksirala se? In general, the effects of BOTOX last about 3 – 6 months, with the average results beginning to wear off after about four months.
September 11, 20213 yr 9 minutes ago, peralozac said: Ja nikako da prelomim za koga da navijam. Neka bolja pobedi, obe su mi jako simpatične. ja navijam da se pašikanu pokvari mikrofon.
September 11, 20213 yr 3 minutes ago, nisam ja said: ja navijam da se pašikanu pokvari mikrofon. Jaoooo
September 11, 20213 yr nije siguran dal je rodik jer ima kačket. dal je iko ikad video rodika bez kačketa?
September 11, 20213 yr 24 minutes ago, nisam ja said: ja navijam da se pašikanu pokvari mikrofon. Noćas sam promenio na engleski i ne vraćam više. Ono je sramota kako je prenosio Đokovića.
September 11, 20213 yr 18 minutes ago, nisam ja said: nije siguran dal je rodik jer ima kačket. dal je iko ikad video rodika bez kačketa? Ne. A i Veljovicka se nije uradila vise od Bartoli
September 11, 20213 yr 3 minutes ago, Jozef K. said: Noćas sam promenio na engleski i ne vraćam više. Ono je sramota kako je prenosio Đokovića. kako se menja audio na sbb eon boxu?
September 11, 20213 yr 3 minutes ago, nisam ja said: kako se menja audio na sbb eon boxu? Dok je uključen neki kanal, strelica levo, pa na podešavanja, pa na jezik i onda jezik zvuka.
September 11, 20213 yr Obe devojke su sjajne. Kakva rovovska bitka od prvog poena. Za sada radukanu lakše dobiva svoje servis gemove.
September 11, 20213 yr 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Gil ga rastavio na kvarkove.... Evo i najave za sutra: