W.F.C. Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 Ovaj slem je i nepredvidljiv uvek zbog kraja sezone, ok zreb, nema sta posebno da se izbegne.
tsva Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 Sam protiv citavog sveta. navikao je Novak ali ovakav pritisak nije imao nikada.
Max Morlock Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 50 minutes ago, Tsai said: Zverev u SF , da se ne ljubimo A u štabu Aleksandra Z: 50 minutes ago, Tsai said: Zver u SF , da se ne ljubimo 1
Mil@n Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 11 hours ago, tsva said: Sam protiv citavog sveta. navikao je Novak ali ovakav pritisak nije imao nikada. Imao je protiv Feda na onom RG kada je trebao da obori rekod po nizu pobeda. Svaki sledeći rekord i svaki sledeći pritisak je najgori u tom momentu. Po meni, lakše mu je da se bori za 21 nego za 20. Mislim da mu je lakše kada zna da je već isti kao oni, da nije "lošiji", i da oni nemaju "više". Grand Slam jeste dodatni pritisak ali msm da je imao sličnih momenata u karijeri i da se ovaj neće ništa preterano izdvojiti. Sranje je što se radi o New Yorku, sreća je da Federer ne igra, ono finale nikad neću zaboraviti kada su se na tribinama ponašali kao najgora stoka ikada. Sećam se da sam u 04 ujutru kada se meč završio urlao da me ceo trg čuo. Odlepio sam bio. Navijaće protiv njega verovatno, ali onako neće sigurno. 1
Tsai Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 5 hours ago, Mil@n said: Imao je protiv Feda na onom RG kada je trebao da obori rekod po nizu pobeda. Svaki sledeći rekord i svaki sledeći pritisak je najgori u tom momentu. Po meni, lakše mu je da se bori za 21 nego za 20. Mislim da mu je lakše kada zna da je već isti kao oni, da nije "lošiji", i da oni nemaju "više". Grand Slam jeste dodatni pritisak ali msm da je imao sličnih momenata u karijeri i da se ovaj neće ništa preterano izdvojiti. Sranje je što se radi o New Yorku, sreća je da Federer ne igra, ono finale nikad neću zaboraviti kada su se na tribinama ponašali kao najgora stoka ikada. Sećam se da sam u 04 ujutru kada se meč završio urlao da me ceo trg čuo. Odlepio sam bio. Navijaće protiv njega verovatno, ali onako neće sigurno. To je jedino finale koje nazalost nisam gledao uzivo
Mil@n Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 To je jedino finale koje nazalost nisam gledao uzivoJa sam malo koje gledao uživo. Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Tsai Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ja i dalje ne znam kako sam W19 smeo da gledam uzivo.
Tsai Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Zapravo ni RG 2015 protiv Vavrinke nisam gledo uzivo. Bio na nekoj svadbi i tri sata sedeo, cirko spricer i refreshovao livescore
mlatko Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Olga se isto kvalifikovala i pridružila Nini i Ivani. Ima šansu za 2. kolo jer igra protiv debitantke ParksInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
banecare1 Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 15 hours ago, Tsai said: To je jedino finale koje nazalost nisam gledao uzivo sva finala gledao uzivo. mislim da samo neka kataklizma moze da me spreci. tokom RG'20 sam bio u sobi za reanimaciju i izmoljakao nekako da mi dozvole koristenje telefona. 1
Marvin (Paranoid Android) Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Ja gledao uglavnom sva, osim RG 2016 i RG 2021. Ono RG 2020 sam čak i gledao pomiren sa sudbinom, mada je onih 6-0 bilo stvarno razočaranje, ali ovogodišnje nisam mogao. Znao sam da je Cici u dobroj formi, i šljaka,jebem ti šljaku, reko' ne mogu da gledam. Video sam 2-0, čim sam video da je Novak uzeo brejk u trećem počeo sam da se ložim, svakih pola sata gledam lajvskor, ali jok, ni da pogledam. Žena morala da viče iz dnevne sobe kad je pobedio dok sam jaštraftao po kuhinji gledajući koje to još sudove nisam već oprao četiri puta. Jebem ti šljaku. Onda sam vratio snimak i gledao sa uživancijom, kao ljudsko biće. E da, pošto francuske gejčine nisu našle za shodno da okače Đoković-Nadal polufinale na youtube, na jednom ruskom torent sajtu rg football tačka net još uvek imate snimak sa komentatorima na engleskom (mislim da je Kurijer komentarisao). Skinuo tokom kišnih dana na odmoru, neverovatan meč kojeg sam, gledajući, shvatio da se ič ne sećam. U glavi mi je kao ostalo 3-4 akcije i hajlajta, naravno sam kraj, ali onaj drugi set, pa taj brejk u trećem, pa kambek u četvrtom, sve sam živo zaboravio. Skinite, vredi imati. Ili ako ima negde drugde onlajn ceo meč, recite.
Recommended Posts