September 11, 20213 yr Poslednji mec u nedelju tretirace kao poslendnji u karijeri.Nesto mi zastala knedla.
September 11, 20213 yr Author Becker i Stach će imati pojačanje na mestu komentatora u nedelju. Dominik Thiem
September 11, 20213 yr Ne treba da se opterećuje istorijom. Pa valjda je Nadal i dalje prilično u igri da uzme tipa još 2 RG.
September 11, 20213 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Poslednji mec u nedelju tretirace kao poslendnji u karijeri. Nesto mi zastala knedla. Šta, to je rekao ? Nisam slušala.
September 11, 20213 yr 1 minute ago, dùda said: Šta, to je rekao ? Nisam slušala. Tako je rekao. Ista reakcija kao J-ji, a mislim i da je deo publike zanemeo.
September 11, 20213 yr 1 minute ago, Ras said: Tako je rekao. Ista reakcija kao J-ji, a mislim i da je deo publike zanemeo. To mi je bzvz. Nameće sebi takav pritisak ed a kraj još nije sviran Edited September 11, 20213 yr by dùda
September 11, 20213 yr to je i za ocekivati...inace sam hteo da prognoziram da ako sad uzme uso da ce da padne mentalno i da vise nikad nece uzeti nista.....
September 11, 20213 yr 2 minutes ago, KNKNPNKN said: to je i za ocekivati...inace sam hteo da prognoziram da ako sad uzme uso da ce da padne mentalno i da vise nikad nece uzeti nista..... Gora stvar je da ne uzme ovo, pa da pukne mentalno