September 11, 20213 yr Zverev pizda neće ništa da pokloni. Za razliku od velikodušnog protivnika.Neće ali mora [emoji38] najbolje sad da servira ceo meč kao robotInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 11, 20213 yr Do sada, pitanje veceri je šta Rod radi sa ovu snajku kad su nasamoSent from my MI 6 using Tapatalk
September 11, 20213 yr Author Just now, Max Morlock said: Zaista odlična kamera u ovom gemu... 3:0 Sent. bas za uživanje taj ugao kamere
September 11, 20213 yr Ma bezi sa kamerom, jedino sto sjajno vidis kako se Novak krece, kako je u spidu zuuuumaaaCim sam jela sve dolazi na svoje mesto. Idemooo
September 11, 20213 yr Onaj stream meni fercera sjajno. Hvala puno, pošto je ES u Srbiji dno ispod dna ispod dna pa još univerzum ispod.
September 11, 20213 yr 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Do sada, pitanje veceri je šta Rod radi sa ovu snajku kad su nasamo Sent from my MI 6 using Tapatalk pitao sam se da li je u stanju da izgovori neku recenicu...
September 11, 20213 yr Izvukao gadan gejm, sad da ga brejkne opet i rastavi mu igruInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk