Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

pa gde ima? nisam na sbb vec na mts....

• Replies 1.4k
  • Views 74.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

eurosport

On 9.9.2021. at 6:37, Jumanji said:

tuga sto ima samo 3 trofeja na ovoliko pobeda...

uso.png

Večeras vuna dokazuje da nije džabe vuna... 3:0 za Đovaka. Ajde u redu 3:1 ako mu se u prvom setu ne otvore sve čakre

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

15 minutes ago, arheolog1981 said:

Večeras vuna dokazuje da nije džabe vuna... 3:0 za Đovaka. Ajde u redu 3:1 ako mu se u prvom setu ne otvore sve čakre

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

+1

Edited by Moonwalker

ja sam svoje odradio

upaltio 0.5k na vunu

Normalno

gde je @Nesh i on se čeka sa uplatom

Aj da zamolim nekog da me probudi noćas.

Može i nakon prvog seta.

Edit. Lepo je opet videti ujka Tonija u nekom od GS SF.

Edited by Ras

Jel postoji neki opravdan razlog što Medvedev stoji toliko daleko od osnovne linije i tako čeka servis? Feliks nije neki super udarač servisa, pa mi izmiče logika. Čini mi se da stoji bliže da bi već uzeo bar jedan gem na servis protivnika.

Jel postoji neki opravdan razlog što Medvedev ima toliku bubuljicu ispod levog oka a da je nije iscedio? Aman čoveče, zar tako u polufinale, pa vidi kolika je, vuče ti glavu na dole.

dobi ovo rus lagano

Medvedev teško da je mogao dobiti mnogo lakši žreb, čak da je i hteo...

Edited by Jeremija

Ček, ček...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Iskreno strepim, ogroman je pritisak na Noletovim ledjima. Jeste on mentalna gromada u odnosu na sve protivnike. Ima pritisak da se osveti sto mu je ovaj oduzeo san o OI zlatu, plus preskakanje te stepenice da sam drzi rekord po broju GS titula. Morao bi da udje sa zen meditacijskim fokusom u mec.