x500 Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Nocas ce Novak, opet, da pokida zivce svojim navijacima. Imam osecaj da ce biti 3:2. Povede u prvom, izgubi drugi na guzove, Zveki ga omlati u trecem, i onda u poslednja 2 na tesnjak dobija Novak. 1
Jean-Luc Picard Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Imam neki pozitivan osećaj za večeras ... što nije dobro jer ja nikad nemam pozitivan osećaj 2
Jozef K. Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Niko fizički nije spren da igra sa Novakom da igra u tri dobijena. Odnosno Zverev može da dobije jedino 3:0, a to je opet nemoguće, jer nije razlika u kvalitetu tolika, nego je upravo suprotno nešto više u korist Đokovića. Dakle kvalitet plus sprema kažu 3:1 za Đokovića. Eventualno 3:2.
ronin Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Nema šanse za to...Rutinira lažni Njemac...
Budja Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Ja sam sinoc gledao mec i ostao zabezeknut. Kakav masakr, kakav ritern, kakvo kretanje. Konacno zenski tenis moze da se gleda. I nista na silu. I nije samo od onih sto vracaju. Bravo Radukanu. Sabalenka, kakav raspad u poslednjem gemu.
bags Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 (edited) 56 minutes ago, Jozef K. said: Niko fizički nije spren da igra sa Novakom da igra u tri dobijena. Odnosno Zverev može da dobije jedino 3:0, a to je opet nemoguće, jer nije razlika u kvalitetu tolika, nego je upravo suprotno nešto više u korist Đokovića. Dakle kvalitet plus sprema kažu 3:1 za Đokovića. Eventualno 3:2. Dobar je Zverev fizicki. Naravno ne kao Novak, ali je vrhunski spreman. Cesto on igra duge meceva na slemovima. Ja se ako nista najvise uzdam u njegovu psihu, da ce ga slomiti sto mora pobediti GOATa za prvu top 10 pobedu na GS. Edited September 10, 2021 by bags 2
Mil@n Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 15 minutes ago, bags said: Ja se ako nista najvise uzdam u njegovu psihu, da ce ga slomiti sto mora pobediti GOATa za prvu top 10 pobedu na GS. Novak mora jedno milion puta više nego on, tako da je ta strana pritiska na strani Novaka. On sa tim treba da se izbori mnogo više nego Zverev.
Milošica Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Ovo ladno polufinale, ja sam totalno zaboravio da ga čeka Medved ako prođe 1
bags Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Korak po korak. Mozda i Medo ne bude tamo ...
Milošica Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Ne može da bude u finalu neko čije prezime ne može da se izgovori. 2
onamonamo Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 jel tekma pocinje u 1h nocas? ima na rts?
Recommended Posts