Jumanji Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Lud. Sta histerise vise sa tim navijacima kad toliko ima njih na svojoj strani, i ubedljivo vodi i igra, oh my...
Ros Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 sto reče nemac na evrosportu: sta ti to treba, momče. protivnika si sportski razbio. završi meč i idi kuci 1
Ras Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 8 minutes ago, Ros said: sto reče nemac na evrosportu: sta ti to treba, momče. protivnika si sportski razbio. završi meč i idi kuci Možda mu se ne ide kući? 1
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Igra večeras minus prvi set, budi nadu. Što se tiče tog incidenta, može da prođe kao da je bilo u igri. Beretini je izbacio u aut po dužini on je nakon uzvika aut udario lopticu. Može da prođe da je bilo instinktivno i u inerciji.
ObiW Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) Dzonov mladji brat. Braća Mekinro. Edited September 9, 2021 by ObiW 1
Cash Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 50 minutes ago, Milošica said: Ko je Patrik? Mutroglu
Ras Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 57 minutes ago, bags said: Sjajno budjenje jutros na mec loptu. Jutros sam se probudio kad i Novak.
Arkadija Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Šta je bilo to sa publikom? Ovako na preskok što sam pogledala, vidim da ima baš puno ljudi koji sa oduševljenjem pozdravljaju njegove dobre poene.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Da ovi malo ne preteruju? Nisam gledo (još), nego brt, šta pričate
Marvin (Paranoid Android) Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Pa zato sam i toliko siguran da ne treba da bdim i da gledam i da čovek drži sve pod kontrolom 1
Recommended Posts