September 9, 20213 yr Lud. Sta histerise vise sa tim navijacima kad toliko ima njih na svojoj strani, i ubedljivo vodi i igra, oh my...
September 9, 20213 yr Author sto reče nemac na evrosportu: sta ti to treba, momče. protivnika si sportski razbio. završi meč i idi kuci
September 9, 20213 yr On 9. 9. 2021. at 4:26, Ros said: sto reče nemac na evrosportu: sta ti to treba, momče. protivnika si sportski razbio. završi meč i idi kuci Možda mu se ne ide kući?
September 9, 20213 yr Igra večeras minus prvi set, budi nadu. Što se tiče tog incidenta, može da prođe kao da je bilo u igri. Beretini je izbacio u aut po dužini on je nakon uzvika aut udario lopticu. Može da prođe da je bilo instinktivno i u inerciji.
September 9, 20213 yr On 9. 9. 2021. at 6:16, bags said: Sjajno budjenje jutros na mec loptu. Jutros sam se probudio kad i Novak.
September 9, 20213 yr Šta je bilo to sa publikom? Ovako na preskok što sam pogledala, vidim da ima baš puno ljudi koji sa oduševljenjem pozdravljaju njegove dobre poene.
September 9, 20213 yr Pa zato sam i toliko siguran da ne treba da bdim i da gledam i da čovek drži sve pod kontrolom