Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

To legendo, tako se postaje legenda.

Ajde sad 5:7 0:6 0:6

• Replies 1.4k
  • Views 74.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Kako su ga jebeno dekoncentrisali

Strasno, kakvi debili

Sta je bilo?

Nešto oko svetla, baš kad je imao set loptu, pa pet minuta pauze

Sta kaze, sliznule mu flase iz ruku [emoji23]

Gnjida je pročitana, prođe mu jednom, dvaput ali ovo je za diskvalifikaciju. Priviđa mu se nešto kaže sudiji sad kad Harris servira. Isto je imao i u TB protiv Sinnera jedan isti "potez" a ove neiskusnije je lakše dekocentrisati.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Gori od shitipasa

Gotov jbg

Šta sad i Zverev pravi nesportske poteze? Šoking.

Bem ti next gen

1 hour ago, Milošica said:

@April

Daleko od toga da je njemu lakše, ali bar iz ličnog iskustva, mnogo je veća vera u pobedu kada npr. gubiš a znaš da su stvari u tvojim rukama, dakle kada si lično ti na terenu, nego kada gubi neko koga gledaš preko TV. I to nema veze sa nivoom sporta kojim se baviš, bilo to rekreativno ili sam svetski vrh.

To je potvrdilo i vise komenatatora koji su pre bili sportisti.

Ako prođe beretinija, a neće, odraće kljako nemca ruskok pordijetla

Previše je nemcorus poleteo

odracemo zabara, laznog i pravog rusa, i eto nas na korak od kvake 22