duda Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Mora svitolina malo da spusti na zemlju ovu fernadez. Sad je počela da me nervira, ponaša se ko bartoli
nisam ja Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 ju ja je video neko veče prvi put. šarapova sa sve onim skakutanjem i loženjem. a cicipas je tek negledljiv kad prima servis.
tsva Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 17 hours ago, dùda said: Ceniš da će biti tri meča ? ocekujem Tesko ce u BO5 prokockati 6:1 3;1 kao na olimpijadi
Cash Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 3 hours ago, dùda said: Jeste bogami. Bravo. Bogami Dudo ovo nije nasa Sabalenka . 2
Arkadija Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Tinejdž senzacija iz Španije se povredio , pa u drugom setu predao mač Feliksu.
onamonamo Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 harper je banovan!!!! novaku rastu sanse da osvoji UO
Boza_zvani_Pub Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Jos 3 koraka ljudi. Teska i sa malim sansama, ali jos samo 3. Plus ovi kasni nocni termini su mi super. Ne grize me savest sto ne gledam. Ujutru vidim rezultat, pa ako je dobar - premotam nazad… Ne mogu vise da gledam, izaziva mi nelagodu jer ako igra lose nerviram se sto gubi, a ako vodi strepim da se ne desi nesto pa da posustane. Bas mi je mucno da gledam sada kad je tako blizu istorijskog uspeha. Olimpijada je bila kap koja je prelila casu… 4
1n54jd3r Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Prokleta je ta olimpijada. GS-ovi su meta. Djovak do rekorda!
April Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Jos 3 koraka ljudi. Teska i sa malim sansama, ali jos samo 3. Plus ovi kasni nocni termini su mi super. Ne grize me savest sto ne gledam. Ujutru vidim rezultat, pa ako je dobar - premotam nazad… [emoji4] Ne mogu vise da gledam, izaziva mi nelagodu jer ako igra lose nerviram se sto gubi, a ako vodi strepim da se ne desi nesto pa da posustane. Bas mi je mucno da gledam sada kad je tako blizu istorijskog uspeha. Olimpijada je bila kap koja je prelila casu…Ja već dugo nemam snage. Kako on izdržava, nije mi jasno. Svakodnevno se pitam kako smo postali takvi zavisnici. Mislim da je Novak zamena za ideologiju.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk 2
Milošica Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 (edited) @April Daleko od toga da je njemu lakše, ali bar iz ličnog iskustva, mnogo je veća vera u pobedu kada npr. gubiš a znaš da su stvari u tvojim rukama, dakle kada si lično ti na terenu, nego kada gubi neko koga gledaš preko TV. I to nema veze sa nivoom sporta kojim se baviš, bilo to rekreativno ili sam svetski vrh. Edited September 8, 2021 by Milošica 1
duda Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 di je @Cash ? propade nam belindica ova mala raducanu je neko čudo izgleda. zanimljivo bi bilo finale raducanu- fernandez
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Kakav čouk Harisa kad je servirao za set.
Recommended Posts