Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

Ma jok, pisala sa telefona i kada sam videla da fali slovo već nije moglo da se edituje. Trebalo je da piše ONDA.
:sad:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Kad krece USO?

30.8.

4 minutes ago, aram said:

nadal ne igra

Spekulacije, ili zvanična objava?

Zar već nije bilo objavljeno da Nadal neće igrati na USO, a ovo danas je objava za kraj sezone 2021.

Nadal na tviteru, završio sezonu. Eno i [mention=12403]Jumanji[/mention] stavila na tenis.

Prva stavila na tenis, nista ne citas [emoji58]

Nije Nadal objavio za USO do sada nista, samo da se povlaci sa ovih Mastersa koje je preskako. Nisam znala da ima problem sa stopalom od 2005. Eto ti sad.

Ja sam onda njegovo odustajanje od Kanade i Sinsinatija samo produžila i na USO. :happy:

Šta je babi milo.....

Znaci Nole opet sam protiv sebe i na USO :)

Nek osvoji sad USO ako ga nije sramota :fantom:

Prenosi Rts?

3 hours ago, Jumanji said:

Prva stavila na tenis, nista ne citas emoji58.png

Nije Nadal objavio za USO do sada nista, samo da se povlaci sa ovih Mastersa koje je preskako. Nisam znala da ima problem sa stopalom od 2005. Eto ti sad.

Rekoše neka bolest

Ima i zvanično ime, tj dva imena, i da je verovatno to bilo to od njega i tenisa

Kada će žrebanje?

Verovatno kao i uvek pred GS, sledeceg cetvrtka-petka.