dragance Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ali, jebo te, kukaju FIFI da kazne igrace i klubove koji nisu bili pusteni iz EPL, a Argentince hoce da hapse koji su imali svoje igrace iz EPL! 1
Baldrick S. Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ali, jebo te, kukaju FIFI da kazne igrace i klubove koji nisu bili pusteni iz EPL, a Argentince hoce da hapse koji su imali svoje igrace iz EPL! [emoji3] Pa ja napisah gore: posto su brazilci nebeski narod koji je otporan na koronu (zvuči poznato?) državljani ne podležu nikakvim merama odakle god da dolaze, jer čak i da imaju koronu ona jednostavno nestane kad dodju na granicu. Dok ostali, jebiga nisu nebeski narod. I u stvari, sad je situacija da još neki savezi hoće da urade slično (urugvaj, bolivija?...). I sad fifa ima direktan sukob sa vladom njenog kraljevskog visočanstvo jer britanska vlada strogo savetuje da se ne putuje u zemlje koje su visokorizicke, izmedju ostalog Brazil. To je jedna od stvari, osim karantina po povratku zbog kojeg je premijer liga podržala klubove da ne šalju igrače (saveti i preporuke health authorities i mera i pravila suzbijanja korone u PL)
Jean-Luc Picard Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Završiće to negde na nekom sudu, prilično sam siguran. 1
Weenie Pooh Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 3 hours ago, Zlurad said: Everton je pošteđen jer je Richalison igrao na olimpijskim igrama. LOL, taj detalj je najbolji Ko igra Olimpijadu i Copa America istog leta, taj može da ne ode da odigra protiv Argentine. Ostali jebiga, što niste bili na olimpijskim igrama... 1 1
Baldrick S. Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 LOL, taj detalj je najbolji [emoji3] Ko igra Olimpijadu i Copa America istog leta, taj može da ne ode da odigra protiv Argentine. Ostali jebiga, što niste bili na olimpijskim igrama...Pa kao imaju džentlmenski dogovor, da pošto je igrao Olimpijadu i nije imao odmor posle ili nešto kratko da ga poštede u ovom roku. Liverpul je najviše pogođen a u stvari je situacija krajnje debilna: Alison ne brani kao prvi golman u Brazilu, Fabinjo igra samo kad se Casemiro povredi, Firmino ionako bio povredjen i pre odlaska tamo ali ga registrovali pa i on ne može da igra
John Coltrane Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ostavka sekretara jedina razumna stvar
Mindaugas Žukauskas Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Vidi, ne'š dobit penale. I za ovo što sam ga zamolio da ti prepusti slobodnjake su mi trebala this size muda.
copkillah Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ako je Bruno zadržao slobodnjake, to će biti najveći Oleov potez u trenerskoj karijeri do sada.
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Inače, juče na prijateljskoj utakmici Češka-Ukrajina, Kral je povredio Jarmolenka. Zli jezici bi rekli da je počeo da se isplaćuje i pre nego je zaigrao jedan minut za WHU.
copkillah Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 1 minute ago, Meazza said: Od toga zaradjuju Adidas i Nike, ne? Vidiš i sam, od ukupno 290,9 miliona funti, Adidas i Najki su morali da daju Man Junajtedu i PSŽ-u celih 20,4.
Jeremija Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Klubovi dobijaju negde od 7-15% (zavisno od ugovora) plus ono što im proizvodjaći majica redovno daju.
Recommended Posts