Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, copkillah said:

Saul u Čelsiju za 5 miliona, pozajmica

sa 35 miliona eura mogucnoscu otkupa na kraju sezone. dobar posao. slicno je bilo sa kovacicem.

• +1 1
Posted
1 minute ago, 189- said:

sa 35 miliona eura mogucnoscu otkupa na kraju sezone. dobar posao. slicno je bilo sa kovacicem.

Bukvalno no brainer potez, ne možeš ništa da izgubiš. Ne znam koliku platu ima ali vredi rizika.

Posted

negde sam procitao da mu je plata 300k. verovatno placamo veliki postotak toga, ako ne i 100%.

Posted

To onda objašnjava zašto Liverpul nije jače zagrizao

Posted
8 minutes ago, 189- said:

negde sam procitao da mu je plata 300k. verovatno placamo veliki postotak toga, ako ne i 100%.

negde sam naisao na cifru od 210k a week.

Nije lose. Steta sto nismo zavrsili Kundea ali realno, za ovu sezonu nam treba jedan srednjak pored Kantea, Zorzinja i Kove. Saul je fina opcija, vise je box-to-box ali lepo drzi loptu i zna da da lep pas. Imamo 5 opcija na stoperu s' tim sto i Dzejms moze da pokrije u slucaju serije povreda kakvu je imao Liverpul prosle sezone. Verovatno cemo se vratiti na Kundea dogodine. 

Posted

pre Saula evo Celzijevog biznisa ove godine:

© Reuters
In
Marcus Bettinelli (free, Fulham)
Romelu Lukaku (£103.5m, Inter Milan)

Out
Marco van Ginkel (released)
Victor Moses (£4.5m, Spartak Moscow)
Fikayo Tomori (£26.3m, AC Milan)
Izzy Brown (free, Preston North End)
Nathan Baxter (loan, Hull City)
Levi Colwill (loan, Huddersfield Town)
Willy Caballero (released)
Danilo Pantic (free, Partizan Belgrade)
Jamal Blackman (released)
Billy Gilmour (loan, Norwich City)
Luke McCormick (undisclosed, AFC Wimbledon)
Juan Familia-Castillo (loan, Birmingham City)
Olivier Giroud (£900,000, AC Milan)
Marc Guehi (£21m, Crystal Palace)
Myles Peart-Harris (free, Brentford)
Jamie Cumming (loan, Gillingham)
Henry Lawrence (loan, AFC Wimbledon)
Jack Wakely (free, Wycombe Wanderers)
Conor Gallagher (loan, Crystal Palace)
Ian Maatsen (loan, Coventry City)
Valentino Livramento (£5.3m, Southampton)
Armando Broja (loan, Southampton)
Jake Clarke-Salter (loan, Coventry City)
Tammy Abraham (£34m, Roma)
Michy Batshuayi (loan, Besiktas)
Kenedy (loan, Flamengo)
Emerson Palmieri (loan, Lyon)
Matt Miazga (loan, Alaves)
Davide Zappacosta (£8.1m, Atalanta BC)
Ike Ugbo (undisclosed, Genk)
Abdul-Rahman Baba (loan, Reading)
Kurt Zouma (£31.5m, West Ham United)
Tiemoue Bakayoko (loan, AC Milan)
Danny Drinkwater (loan, Reading)
Dujon Sterling (loan, Blackpool)

Chelsea total spent to date: £103.5m
Chelsea total received to date: £131.6m

Chelsea net transfer balance: £28.1m

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Bustin said:

negde sam naisao na cifru od 210k a week.

Nije lose. Steta sto nismo zavrsili Kundea ali realno, za ovu sezonu nam treba jedan srednjak pored Kantea, Zorzinja i Kove. Saul je fina opcija, vise je box-to-box ali lepo drzi loptu i zna da da lep pas. Imamo 5 opcija na stoperu s' tim sto i Dzejms moze da pokrije u slucaju serije povreda kakvu je imao Liverpul prosle sezone. Verovatno cemo se vratiti na Kundea dogodine. 

ovaj loan mi kaze da cemo krenuti jako na ricea sledeceg leta.

• Wub 1
Posted

stante, junajted stvarno neće zakrpiti zjapeću rupu u squadu jer su potrčali da zajebu siti sa ronaldom iako su imali već tipa 4 špica?? ahahaha, koliko ja volim taj klub, you can't make this shit up :ajde:

Posted

Arsenal odradio fantastičan prelazni rok. Godinama su Wengeromani tvrdili da velika potrošnja ništa ne bi garantovala i Arteta se potrudio da to potvrdi. 170 miliona funti se potrošilo da se dovede bek koji je konstitucijom stoper, stoper koji je konstitucijom bek, vezista-fizikalac koji ima tehnički kvalitet fizikalca sa mješalice, presmiješni back-up za lijevog beka prije nego što smo se riješili prethodnog back-upa na šestocifrenoj plati, veznjak koji je već bio na so-so posudbi i, šlag na tortu, golman koji je skuplje plaćen i lošiji je nego golman kojeg smo prodali prošlog ljeta, a biće tek back-up golmanu koji je slične kvalitete i sličnih mana.

Da ne pričam o izlaznim transferima.

• Haha 4
  • Hvala 1
Posted
16 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

stante, junajted stvarno neće zakrpiti zjapeću rupu u squadu jer su potrčali da zajebu siti sa ronaldom iako su imali već tipa 4 špica?? ahahaha, koliko ja volim taj klub, you can't make this shit up :ajde:

Imamo Freda :D

Posted
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

Ko kaže da bi je zakrpili i bez toga? Ljudi koji tako olako daju nove ugovore Mati, Matiću, Lingardu, Bajiju, itd... verovatno se i ne razumeju u fudbal koliko bi trebali, a odlučuju. Teško da se tu Ole ili Darren Fletcher nešto mnogo pitaju...

Posted

Kral zvanicno u WHU, ako su Wolvesi Portugal onda je WHU definitivno Ceska.

Posted
6 minutes ago, WTID said:

Kral zvanicno u WHU, ako su Wolvesi Portugal onda je WHU definitivno Ceska.

• Haha 2
Posted
2 hours ago, Pokojni Ruxin said:

Nisu hteli da Siti bude jedini tim u gradu koji ima silovatelja u ekipi :fantom::

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...