kipo Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 (edited) 5 hours ago, WTID said: Ne tako davno... Fascinantno, iz danasnje perspektive, je kako (ovako) faulirani igraci odmah ustaju. Previse ih se razmazilo danas Edited August 30, 2021 by kipo
Jean-Luc Picard Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Šta bi od onog da se neće puštati igrači da igraju po raznoraznim Afrikama, Južnim Amerikama i ostalim crvenim zonama? Jel to bilo mahanje praznom puškom, ili će biti nešto od toga.
Baldrick S. Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Za Salaha znam da je Egipatski FA odlucio da igra samo jednu utakmicu i to u zemlji koja nije na listi posle koje ti treba karantin u UK. Alison dao intervju u kome kaze da voli da igra za repku ali da odluka očigledno nije na igračima, što bi značilo da za sada oni ne idu. Ostali, verovatno slicno. Ako ne ukinu karantin od 10 dana.Debilizam kod karantina je što ne možeš u bilo koji karantin, nego u najbliži hotelski aerodrom pa koji ti se zapadne. Naravno, igrači bi bili u fensi hotelima ali jbg ne smeš iz sobe
kipo Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 2 hours ago, Jean-Luc Picard said: Šta bi od onog da se neće puštati igrači da igraju po raznoraznim Afrikama, Južnim Amerikama i ostalim crvenim zonama? Jel to bilo mahanje praznom puškom, ili će biti nešto od toga. The Premier League says its clubs have "reluctantly but unanimously" decided not to release players for matches in red-list countries during September's international break. Urugvaj npr danas rekao da nece zvati Kavanija.
John Coltrane Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Kako stoje Irska, Madjarska i Azerbejdzan sa covidom? pitam za druga
Jean-Luc Picard Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Turska i Gruzija su red zone od evropskih zemalja. Bar je tako bilo zadnji put kad sam proverio.
Baldrick S. Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Bajern potpisao Sabicera za 15 miliona plus addonovi. Ovo je PL topik ali je nesreća u tome da je Liverpul hteo Sabicera već 2 roka ali im je bio "skup". Aaaaah da, mi smo šampioni u net spendingu
Jeremija Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Ide Edwards iz kluba, vraćaju se stara vremena...
Jean-Luc Picard Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 47 minutes ago, Jeremija said: Nije mi jasno, jel to ne valja Kresvel, koji će nam kurac kad imamo i Masuakua na desnoj strani. 43 minutes ago, 189- said: 12? prosle godine su trazili oko 40 miliona. Pa dobro, verovatno se bliži kraj ugovora pa su ljudi realni... ne traže 30 miliona nečega za igrača kome ističe ugovor. 12 minutes ago, Jeremija said: Otima nam Arsenal metu: Jel ne valja Van Bisaka!? 10 minutes ago, Zlurad said: Bajern potpisao Sabicera za 15 miliona plus addonovi. Ovo je PL topik ali je nesreća u tome da je Liverpul hteo Sabicera već 2 roka ali im je bio "skup". Aaaaah da, mi smo šampioni u net spendingu Nesreća nije to. Nesreća je što će oni pre to da prodaju Bajernu nego da ga daju u PL i uzmu više. Sabicer je igrač da ga staviš na transfer listu, došlo bi jedno pet ponuda iz PL za veću sumu od 15 miliona. Čitava bundesliga je jedno ogromno sranje baš zbog ovakvih stvari. 2
Recommended Posts