cvrlle Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 udarila prvo u butinujeste ali je cinjenica i da je posle toga krenuo da je mulja rukomSent from my Mi 10 using Tapatalk 2
John Coltrane Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 (edited) 5 minutes ago, cvrlle said: Mendi je iz nekog razloga naleteo na hendersona Sent from my Mi 10 using Tapatalk Da je Alonso pustio lotpu Mendiju otišli bi na HT sa 0:1. Zato je Mendi ispizdeo i posle primljenog penala krenuo da šutne loptu po koju je dotrčao Henderson. Vazda gledamo preganjanje golmana i protivničkog igrača oko lopte posle penala. E sad, da li je Mendi hteo namerno da napuca Hendersona ili nam se tako učinilo, ostaje da vidimo na usporenom. edit: Jeste Mendi više hteo da napuca Hendersona nego da izbije loptu. Inače lopta pogadja u butinu pa u desnu ruku pa u levu sisu Džejmsa. Nema šanse da je penal + crveni. Edited August 28, 2021 by John Coltrane
John Coltrane Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 2 minutes ago, radnik said: Kakog tela, direkt u ruku plus pokret rukom napred da izbije loptu Prvo butina, pogledaj ponovo.
cvrlle Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Dajte taj zuti salahu!!!Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Mindaugas Žukauskas Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 1 minute ago, WTID said: Dvostruki kriteriju kad je liverpul u pitanji nije sporan... Salah se izvlaci sa sutiranjem lopte nakon faula za isto igrac Chelsea dobija karton.... Tripuješ, Čelsi danas imao maltene domaćinsko suđenje, svaki 50-50 na njihovu vodenicu. Samo što ih je ukanalio ovim crvenim. Totalno nepotrebno.
Baldrick S. Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Decko pomerio rukom loptu barem 30 santimetara, vidi se kako gura loptu rukom te spasio cist go i to sve sa linije. Ja ne znam da li gledamo istu utakmicu? Pa normalno da je penal i crveni. I Salah je trebalo da dobije zuti, ne znam zasto nije 1
Weenie Pooh Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Al sere Tejlor, bukvalno je 1 sekundu gledao snimak Apsurdno, zaustavili mu tako da nije ni mogao da vidi gde se lopta kretala. Meni je iskreno delovalo da nije za penal. Odbila mu se od noge ali ne u pravcu gola nego uvis, on je instinktivno gurnuo napred rukom ali minimalno uticao na igru - nije baš klasična odbrana. Taylor bednog autoriteta, za svaku odluku se pravda i objašnjava i jednima i drugima, uglavnom Žoržinju i Hendersonu. A onda naprasno krene da trenira strogoću pa crveni Džejmsu, žuti Ridigeru za prigovor, žuti Mendiju za šutiranje lopte (a Salahu ništa)... Ovo bi moralo da se dobije, ali iskreno se bojim kompenzacije u drugom poluvremenu Ništa gore od ovako njanjavog sudije ako krene da kompenzuje. 2
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 (edited) 4 minutes ago, cvrlle said: jeste ali je cinjenica i da je posle toga krenuo da je mulja rukom Sent from my Mi 10 using Tapatalk mislim da pokret nije značio praktično nista, istu bi putanju lopta imala i bez njega i to onda ne bi bio ni penal, a kamoli crveni https://streamwo.com/kDSLhBI Edited August 28, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Mindaugas Žukauskas Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 1 minute ago, Zlurad said: Decko pomerio rukom loptu barem 30 santimetara, vidi se kako gura loptu rukom te spasio cist go i to sve sa linije. Ja ne znam da li gledamo istu utakmicu? Pa normalno da je penal i crveni. I Salah je trebalo da dobije zuti, ne znam zasto nije Da, ali poenta je da je on krenuo telom da je izbije a ne rukom, posle taj pokret rukom je instinkt i puka želja da se spase gol. Po novim instrukcijama valjda treba da se gleda i ta inicijalna želja da se igra telom. Evo neka objektivni Weenie presudi.
Baldrick S. Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Apsurdno, zaustavili mu tako da nije ni mogao da vidi gde se lopta kretala. Meni je iskreno delovalo da nije za penal. Odbila mu se od noge ali ne u pravcu gola nego uvis, on je instinktivno gurnuo napred rukom ali minimalno uticao na igru - nije baš klasična odbrana. Taylor bednog autoriteta, za svaku odluku se pravda i objašnjava i jednima i drugima, uglavnom Žoržinju i Hendersonu. A onda naprasno krene da trenira strogoću pa crveni Džejmsu, žuti Ridigeru za prigovor, žuti Mendiju za šutiranje lopte (a Salahu ništa)... Ovo bi moralo da se dobije, ali iskreno se bojim kompenzacije u drugom poluvremenu Ništa gore od ovako njanjavog sudije ako krene da kompenzuje. Nije imao drugog izbora. Video je da ga je pogoddila lopta u ruku, da je na liniji i: denying the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by a handball offense (except a goalkeeper within their penalty area) I da je gledao ceo snimak ili samo ss udarca u ruku svejedno je
Weenie Pooh Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 minutes ago, John Coltrane said: Inače lopta pogadja u butinu pa u desnu ruku pa u levu sisu Džejmsa. Nema šanse da je penal + crveni. Očigledno je Taylor umislio da je klasično igranje rukom na gol liniji, da je direktno spasao gol, u kom slučaju mora i crveni. Ali na snimku ne deluje tako, lopta se od butine odbija uvis, ne baš u pravcu gol linije. A ako ne tretiraš kao direktan denial of a goalscoring opportunity, onda ne bi trebalo ni penal svirati.
Кристофер Лумумбо Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Kako osakati utakmicu covek, to je neverovatno.
kipo Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Sta komplikujete, iznio je loptu rukom iz gola. Cista situacija, sta god da se prije desilo 4
Weenie Pooh Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Sad i Kante i Kai out, ako ovo Flopara do kraja ne dobije onda je zreo za penziju.
Baldrick S. Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Sta god. Dobra tekma. Ako se nisu smirili na poluvremenu i jedni i drugi ima da padne jos 3 crvena. Kandidati: Mane, Jorgino, Hendeson, Rudiger
Recommended Posts