Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Lose resenje Mikija u ovoj kontri. Trebalo je da napadne stopera, lagano bi ga resio na ovolikom prostoru.

Jedna od losijih utakmica Vest Hema od korona pauze i opet bi je dobili da se tri prelazna roka ne natezu oko dovodjenja stopera. Ovom timu su potrebni klasa stoper i igraci tipa Lingarda i Alera. Valjao bi i desni bek, al to nije hitno. Uvaljati nekome Jarmu i Lanzinija nejakog ako je ikako moguce.

Bas steta za prosute bodove. Ovako se ne osvaja titula.

• +1 1
Posted
11 minutes ago, kipo said:

Ajrlend i Hart su jedine istinske legende Sitija :fantom:

Paul Dickov pokraden... :D

Na ovakvim utakmicama se gube titule, a ne protiv Sitija, Junajteda, Liverpula ili Čelzija :fantom:

Strašno na šta liče Ogbona i Doson. Dajte tog Zoumu u pizdu materinu. Konačno igramo lepo i dopadljivo, prvi put nakon prve Bilićeve sezone. Nema smisla tražiti tri gola po utakmici od ovih napred da bi se ista dobila. 

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Jedna od losijih utakmica Vest Hema od korona pauze i opet bi je dobili da se tri prelazna roka ne natezu oko dovodjenja stopera. Ovom timu su potrebni klasa stoper i igraci tipa Lingarda i Alera. Valjao bi i desni bek, al to nije hitno. Uvaljati nekome Jarmu i Lanzinija nejakog ako je ikako moguce.

Ako ovo prevagne da se napokon završi Zouma, onda mi nije žao dva boda. Uračunaćemo ih u cenu.  Takođe mislim da bi Areola morao da brani. Fabianski je strašno nesiguran. U nekoliko navrata nije izlazio na lopte koje je mogao da pokupi ili izbije, a mogao je i bolje kod prvog gola. 

Posted
19 minutes ago, John Coltrane said:

Pravda za Cimikasa!!!

@Weenie Pooh jel Robertson ima snage za 90? 
#pitamzbogfantazija

Ne znam, vratio se brže nego što su najavljivali (trebalo je tek u septembru), trenirao jedno četiri-pet dana.

Flopara vratio i Fabinja i Firmina, ali iznenadio me je ostavivši Eliota u startnoj postavi :unsure:

Piši 2-0 danas (Mane, Salah).

Posted

Toliko ljudi trućaju o duelu Lukaku-VVD, kao da ne kapiraju da će Matip biti zadužen da stavi u džep rich man's Origija.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne znam, vratio se brže nego što su najavljivali (trebalo je tek u septembru), trenirao jedno četiri-pet dana.

Flopara vratio i Fabinja i Firmina, ali iznenadio me je ostavivši Eliota u startnoj postavi :unsure:

Piši 2-0 danas (Mane, Salah).

A propo Eliota, na SKY, Kigenova kći pušta viner Dzejmija Rednapa protiv Chelskija kada je imao samo 19godina.  Neko je probio po desnoj strani kao traktor i asistirao, broj 12. 
A onda i viner Dzimi Flojda kog je Ranieri držao na tankom ledu, one prve Romanove godine. 

Posted (edited)
8 minutes ago, John Coltrane said:

A propo Eliota, na SKY, Kigenova kći pušta viner Dzejmija Rednapa protiv Chelskija kada je imao samo 19godina.  Neko je probio po desnoj strani kao traktor i asistirao, broj 12. 
A onda i viner Dzimi Flojda kog je Ranieri držao na tankom ledu, one prve Romanove godine. 

Inshallah.

Bizarno mi je što sve moguće najave ističu da je u pitanju duel neporaženih timova, kao da je uzorak 22 a ne 2 utakmice, kao da neporaženi nisu još i West Ham i Everton i Tottenham i Brentford...

#12 može da bude samo Steve Harkness, igrao do 1999. Posle njega je broj nasledio Sami Hipija.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Strahujemo od najgoreg, nadamo se najboljem. Barem ćemo da se merimo pa da vidimo di smo

Posted
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Inshallah.

Bizarno mi je što sve moguće najave ističu da je u pitanju duel neporaženih timova, kao da je uzorak 22 a ne 2 utakmice, kao da neporaženi nisu još i West Ham i Everton i Tottenham i Brentford...

#12 može da bude samo Steve Harkness, igrao do 1999. Posle njega je broj nasledio Sami Hipija.

Teraš me da ne slušam Gerija nego da guglam lfchistory - Mark Walters, promenio 300 klubova. Tekma je iz 1992. 

Posted (edited)

plašim se da će se već posle 3 kola ispostaviti da siti ipak ima samo jednog konkurenta za titulu ove godine 

a to neće biti liverpul :sad:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
8 minutes ago, John Coltrane said:

Teraš me da ne slušam Gerija nego da guglam lfchistory - Mark Walters, promenio 300 klubova. Tekma je iz 1992. 

Zar 1992. nisu još bili brojevi od 1 do 11? :unsure: Možda je čovek ušao sa klupe...

Posted

Jbt jel moguće da je Gojko prehlađen 365 dana u godini

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jbt jel moguće da je Gojko prehlađen 365 dana u godini

Alergije, možda nosna devijacija... 

Više se izgleda ne svira korišćenje ruku u duelu, možeš da gurneš protivnika sa obe ruke i opušteno odneseš loptu...

Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Zar 1992. nisu još bili brojevi od 1 do 11? :unsure: Možda je čovek ušao sa klupe...

Jesu, ušao sa klupe.

Posted

Taylor zove Trenta i traži mu da malo smiri svog kapitena :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...