Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

1 Džaka klasik

Nece stati gvardiola. On nema dusu

Jao koliko je uživanje gledati Arsenal na startu sezone :kecman:

Sramotna odluka Etkinsona

Nevezano za današnju agoniju, dokle će Arsenal da čeka da Arteta proradi, kakvom čudu se nadaju posle 2 godine ničega? Tuhel je utegao Čelzi posle 3 utakmice, videla se razlika. Šta ovi čekaju

Ja nešto ne osećam schadenfreude, svaki klub je ponekad Arsenal. Nadam se samo da popodnevnom terminu neće biti ovakvog donabijanja.

:covid19:

Čekaju da primi 7 danas.

Nadam se da će dovesti Kontea koji će da rastera sva govna a ove što preostanu  da zategne da barem znaju šta rade.

Wenger je valjda jos u Engleskoj? Bio pre par dana u Liverpulu...:whistle::ph34r:

3 minutes ago, Azdaja said:

Čekaju da primi 7 danas.

Nadam se da će dovesti Kontea koji će da rastera sva govna a ove što preostanu  da zategne da barem znaju šta rade.

Konte ovde ne dolazi

Edited by Bogotac

2 minutes ago, Zlurad said:

Wenger je valjda jos u Engleskoj? Bio pre par dana u Liverpulu...:whistle::ph34r:

Voleo bih da ga vrate da ugasi vatru do kraja sezone i malo sredi stanje.

Konte mi je više ono što nam treba ali opet kad vidim roster sve mi bude jasno, bude mi žao i Artete iako je nemac pojma

• Author

Kako bi bilo lijepo da Xhaka startuje na minsko polje ovako sa dvije noge. Vjerovatno bi dobio ugovor samo do 2027. 

City prejak u svakom slučaju. Cedric i sve ostalo portugalsko-pričajuće (sem dva Gabriela) otjerati, a aktere transfera pohapsiti.

4 minutes ago, Jeremija said:

Ali ovo je jako da nam treba zamena za igrača koji ni prošle sezone nije igrao za matični klub :lol:

Da iznosim so i pogaču za Tripijea?

Preokrenuce ovo Arsenal..

Guest
This topic is now closed to further replies.