John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 20 minutes ago, MiddleClass said: Cek, sad Kavani ne valja? Vala Edison, al valjaju i pare
Gylfi Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ako uzme loptu da izvede slobodnjak bre Bruna, gađaću TV pivom. 1 1
kipo Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ole nedavno rece da je Kavani zbog privatne situacije dobio duzi odmor.
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 9 minutes ago, Deco said: Dao bi on sigurno gomilu golova, ali na kraju dana Siti i bez špica daje tipa 100+ golova po ligaškoj sezoni, sumnjam da će im to biti problem. Jedino da bukvalno garantuje golove u nokaut fazi CL a to nisam siguran da iko može. S druge strane ni sa 25 se ič nije cimao u odbrani dok tamo svih 11 igrača prilično rudari. Da ne govorim o potencijalnim sporednim glupostima tipa ko će da izvodi penale i slobodnjake, jel će da insistira da skoro svaku utakmicu igra po 90m i da pravi scene kad ga zamene pre kraja tekme isl. Mislim da je i njemu svakako bolje u Utd, meni je u principu svejedno ali mi je baš onako bedan utisak ostavilo to što uopšte razmatra da ide u Siti, na kraju ispade OK sve. ronaldo je užasan fit za siti, ali bilo bi to verovatno makar zabavno...svakako mi je draže što je u junajtedu, ja obožavam kad se ole pojačava
Jean-Luc Picard Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Bil' se Kavani ljutio da bude rezerva jednom napadaču koji je upravo postao najbolji strelac u PL za svoj trenutni klub. Pitam za druga.
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone. kup takmičenja su uvek bila utešna nagrada ko izduva u prvenstvu, nije to nama nikad prioritet ako opet osvojimo ligu bez špica (čak je i isus mnogo bolji na krilu) u ovako jakoj sezoni pepara je i definitivno obrnuo NBA i ceo fudbal jbg mora čovek sebi da nađe neki izazov Edited August 27, 2021 by Pokojni Ruxin
Baldrick S. Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Sad očekujem da sa prvim nerešenim vidimo SAFa koji uleće na klupu Junajteda i počinje sa šamara redom i da se dere "šta još da uradim" [emoji1787][emoji1787]Mnogo je bio crven u licu kad ste igrali protivu Sauthemptona. Drugo poluvreme ga pokazivali par puta. Pomislio sam da će neki slog da ga udari (ne do Bog)
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: kup takmičenja su uvek bila utešna nagrada ko izduva u prvenstvu, nije to nama nikad prioritet ako opet osvojimo ligu bez špica (čak je i isus mnogo bolji na krilu) u ovako jakoj sezoni pepara je i definitivno obrnuo NBA i ceo fudbal jbg mora čovek sebi da nađe neki izazov Zato će dovesti Halanda?
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) sumnjam da hoće, iz razloga koje je bustin naveo. mi prosto ne plaćamo igraće 500k+ nedeljno i nadam se da se to neće menjati. zajebavam vas ja malo, jer znam koliko se ložite na tog halanda dogodine. a uzevši u obzir vašu transfer politiku* to i ima daleko više smisla, pre nego da ispoštue ćaleta. bila bi samo šteta da vam se ispreči ovaj transfer starca ronalda na tom putu * Spoiler Edited August 27, 2021 by Pokojni Ruxin
borris_ Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Vi ocigledno ne poznajete Cavanija. On uvjek uzima malo duzi odmor radi privatnih obaveza. Edited August 27, 2021 by borris_
ArleKino Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 2 hours ago, MiddleClass said: Cek, sad Kavani ne valja? Urugvajski Higuain. 2 hours ago, Deco said: Ne bi mu ni Ronaldo garantovao ništa, evo Juve regresirao u Evropi prošle tri sezone. Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi. A dobro, tri sezone, tri trenera, hrpa igrača koji su skloni sporoj tranziciji i generalno fudbalskoj verziji davljenju žabe. Ronaldo je i tu uvalio stotku.
189- Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 sto bih voleo da se ovo odvuce do poslednje sekunde prelaznog roka i da na kraju kazemo da nije na prodaju.
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Slično rade i sa Lingardom, ali zato traže 100 miliona za Rice-a...
Recommended Posts