Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

20 minutes ago, MiddleClass said:

Cek, sad Kavani ne valja?

Vala Edison, al valjaju i pare :covid19:

Ako uzme loptu da izvede slobodnjak bre Bruna, gađaću TV pivom.

Ole nedavno rece da je Kavani zbog privatne situacije dobio duzi odmor. 

9 minutes ago, Deco said:

Dao bi on sigurno gomilu golova, ali na kraju dana Siti i bez špica daje tipa 100+ golova po ligaškoj sezoni, sumnjam da će im to biti problem. Jedino da bukvalno garantuje golove u nokaut fazi CL a to nisam siguran da iko može.

S druge strane ni sa 25 se ič nije cimao u odbrani dok tamo svih 11 igrača prilično rudari. Da ne govorim o potencijalnim sporednim glupostima tipa ko će da izvodi penale i slobodnjake, jel će da insistira da skoro svaku utakmicu igra po 90m i da pravi scene kad ga zamene pre kraja tekme isl.

Mislim da je i njemu svakako bolje u Utd, meni je u principu svejedno ali mi je baš onako bedan utisak ostavilo to što uopšte razmatra da ide u Siti, na kraju ispade OK sve.

ronaldo je užasan fit za siti, ali bilo bi to verovatno makar zabavno...svakako mi je draže što je u junajtedu, ja obožavam kad se ole pojačava :)

Bil' se Kavani ljutio da bude rezerva jednom napadaču koji je upravo postao najbolji strelac u PL za svoj trenutni klub. Pitam za druga. 

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone.

kup takmičenja su uvek bila utešna nagrada ko izduva u prvenstvu, nije to nama nikad prioritet

ako opet osvojimo ligu bez špica (čak je i isus mnogo bolji na krilu) u ovako jakoj sezoni pepara je i definitivno obrnuo NBA i ceo fudbal

jbg mora čovek sebi da nađe neki izazov

Edited by Pokojni Ruxin

Sad očekujem da sa prvim nerešenim vidimo SAFa koji uleće na klupu Junajteda i počinje sa šamara redom i da se dere "šta još da uradim" [emoji1787][emoji1787]

Mnogo je bio crven u licu kad ste igrali protivu Sauthemptona. Drugo poluvreme ga pokazivali par puta. Pomislio sam da će neki slog da ga udari (ne do Bog)

28 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

kup takmičenja su uvek bila utešna nagrada ko izduva u prvenstvu, nije to nama nikad prioritet

ako opet osvojimo ligu bez špica (čak je i isus mnogo bolji na krilu) u ovako jakoj sezoni pepara je i definitivno obrnuo NBA i ceo fudbal

jbg mora čovek sebi da nađe neki izazov

Zato će dovesti Halanda?

sumnjam da hoće, iz razloga koje je bustin naveo. mi prosto ne plaćamo igraće 500k+ nedeljno i nadam se da se to neće menjati.

zajebavam vas ja malo, jer znam koliko se ložite na tog halanda dogodine. a uzevši u obzir vašu transfer politiku* to i ima daleko više smisla, pre nego da ispoštue ćaleta. bila bi samo šteta da vam se ispreči ovaj transfer starca ronalda na tom putu :fantom:

*

Spoiler

giant-bomb-ryan-davis.gif

Edited by Pokojni Ruxin

Vi ocigledno ne poznajete Cavanija. On uvjek uzima malo duzi odmor radi privatnih obaveza.

Edited by borris_

Sto smo stali?

• Author
2 hours ago, MiddleClass said:

Cek, sad Kavani ne valja?

Urugvajski Higuain.

2 hours ago, Deco said:

Ne bi mu ni Ronaldo garantovao ništa, evo Juve regresirao u Evropi prošle tri sezone.

Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi.

A dobro, tri sezone, tri trenera, hrpa igrača koji su skloni sporoj tranziciji i generalno fudbalskoj verziji davljenju žabe. Ronaldo je i tu uvalio stotku.

sto bih voleo da se ovo odvuce do poslednje sekunde prelaznog roka i da na kraju kazemo da nije na prodaju.

Slično rade i sa Lingardom, ali zato traže 100 miliona za Rice-a...  

Guest
This topic is now closed to further replies.