Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone.

Posted (edited)

Edited by John Coltrane
Posted

Au jebote, da je klempavi kepec završio u Sitiju a CR kao što jel već jeste u UTD bila bi najjača sezona ikada u PL.

Teši me da je Arsenal učesnik najbolje sezone ikada. (Invincibles) 

Ovo menja moj power rank, 

1 Chelsea

2 City 

3 UTD

:D

• +1 1
Posted

14 minutes ago, radnik said:

ko ostaje bez sedmice?

jb7xqqo.png

• +1 1
Posted

jb7xqqo.png

S obzirom da je Cavani 2 meseca sedeo kući i ladio jaja letos, sezona uvekiko počela, pa čim je doleteo u Manchester i izašao iz karantina planira da putuje u Urugvaj da igra za repku i propusti još mečeva zbog novog karantina, ne bi me iznenadilo da se organizuje neka pozajmica do juna u Boku (ako se ne varam tamo je trebao letos pa produžio sa Unitedom)…
Posted
17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone.

Ne bi mu ni Ronaldo garantovao ništa, evo Juve regresirao u Evropi prošle tri sezone.

Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi.

Posted
1 minute ago, Deco said:

Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi.

Rečenica koja važi za manje-više svaki transfer u najavi. :D

Ipak, radije bih se kockao da Ronaldo hoće poubacivati tih 20-30 lopti, koje će mu doturiti Sitijevi vajni pakeri, u mrežu, nego da neće.

Posted
6 minutes ago, ducca said:

S obzirom da je Cavani 2 meseca sedeo kući i ladio jaja letos, sezona uvekiko počela, pa čim je doleteo u Manchester i izašao iz karantina planira da putuje u Urugvaj da igra za repku i propusti još mečeva zbog novog karantina, ne bi me iznenadilo da se organizuje neka pozajmica do juna u Boku (ako se ne varam tamo je trebao letos pa produžio sa Unitedom)…

Ili će Cavani da vidi da je djavo odneo šalu i da se "uozbilji". Iskreno bi mi bilo drago da obojica osvoje neki fin trofej ove sezone, pa makar to bio i FA Cup...

Posted

Ja presrećan

Velkam bek

:heart:

Otvorimo šampanj piće

• +1 3
Posted (edited)
12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Rečenica koja važi za manje-više svaki transfer u najavi. :D

Ipak, radije bih se kockao da Ronaldo hoće poubacivati tih 20-30 lopti, koje će mu doturiti Sitijevi vajni pakeri, u mrežu, nego da neće.

Dao bi on sigurno gomilu golova, ali na kraju dana Siti i bez špica daje tipa 100+ golova po ligaškoj sezoni, sumnjam da će im to biti problem. Jedino da bukvalno garantuje golove u nokaut fazi CL a to nisam siguran da iko može.

S druge strane ni sa 25 se ič nije cimao u odbrani dok tamo svih 11 igrača prilično rudari. Da ne govorim o potencijalnim sporednim glupostima tipa ko će da izvodi penale i slobodnjake, jel će da insistira da skoro svaku utakmicu igra po 90m i da pravi scene kad ga zamene pre kraja tekme isl.

Mislim da je i njemu svakako bolje u Utd, meni je u principu svejedno ali mi je baš onako bedan utisak ostavilo to što uopšte razmatra da ide u Siti, na kraju ispade OK sve.

Edited by Deco
Posted
Cek, sad Kavani ne valja?

Cavani na terenu valja i te kako. Ali previše je opušten sa povratkom na taj teren, a sezona uveliko traje. Samo glasno razmišljam da Ole možda ispizdi malo (ako je to i moguće). Opet, ne treba zanemariti efekat Ronalda i broja 7 na cash income…
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...