Mindaugas Žukauskas Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone.
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Edited August 27, 2021 by John Coltrane
Azdaja Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Au jebote, da je klempavi kepec završio u Sitiju a CR kao što jel već jeste u UTD bila bi najjača sezona ikada u PL. Teši me da je Arsenal učesnik najbolje sezone ikada. (Invincibles) Ovo menja moj power rank, 1 Chelsea 2 City 3 UTD 1
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 14 minutes ago, radnik said: ko ostaje bez sedmice? 1
ducca Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 S obzirom da je Cavani 2 meseca sedeo kući i ladio jaja letos, sezona uvekiko počela, pa čim je doleteo u Manchester i izašao iz karantina planira da putuje u Urugvaj da igra za repku i propusti još mečeva zbog novog karantina, ne bi me iznenadilo da se organizuje neka pozajmica do juna u Boku (ako se ne varam tamo je trebao letos pa produžio sa Unitedom)…
Deco Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Grozan transfer. Pep je lud ako misli da će mu dvojac Gabriel Jesus - False Nine doneti pehar LŠ ove sezone. Ne bi mu ni Ronaldo garantovao ništa, evo Juve regresirao u Evropi prošle tri sezone. Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi.
Mindaugas Žukauskas Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 minute ago, Deco said: Bog te pita na šta bi to ličilo u praksi. Rečenica koja važi za manje-više svaki transfer u najavi. Ipak, radije bih se kockao da Ronaldo hoće poubacivati tih 20-30 lopti, koje će mu doturiti Sitijevi vajni pakeri, u mrežu, nego da neće.
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 6 minutes ago, ducca said: S obzirom da je Cavani 2 meseca sedeo kući i ladio jaja letos, sezona uvekiko počela, pa čim je doleteo u Manchester i izašao iz karantina planira da putuje u Urugvaj da igra za repku i propusti još mečeva zbog novog karantina, ne bi me iznenadilo da se organizuje neka pozajmica do juna u Boku (ako se ne varam tamo je trebao letos pa produžio sa Unitedom)… Ili će Cavani da vidi da je djavo odneo šalu i da se "uozbilji". Iskreno bi mi bilo drago da obojica osvoje neki fin trofej ove sezone, pa makar to bio i FA Cup...
Deco Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Rečenica koja važi za manje-više svaki transfer u najavi. Ipak, radije bih se kockao da Ronaldo hoće poubacivati tih 20-30 lopti, koje će mu doturiti Sitijevi vajni pakeri, u mrežu, nego da neće. Dao bi on sigurno gomilu golova, ali na kraju dana Siti i bez špica daje tipa 100+ golova po ligaškoj sezoni, sumnjam da će im to biti problem. Jedino da bukvalno garantuje golove u nokaut fazi CL a to nisam siguran da iko može. S druge strane ni sa 25 se ič nije cimao u odbrani dok tamo svih 11 igrača prilično rudari. Da ne govorim o potencijalnim sporednim glupostima tipa ko će da izvodi penale i slobodnjake, jel će da insistira da skoro svaku utakmicu igra po 90m i da pravi scene kad ga zamene pre kraja tekme isl. Mislim da je i njemu svakako bolje u Utd, meni je u principu svejedno ali mi je baš onako bedan utisak ostavilo to što uopšte razmatra da ide u Siti, na kraju ispade OK sve. Edited August 27, 2021 by Deco
ducca Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Cek, sad Kavani ne valja?Cavani na terenu valja i te kako. Ali previše je opušten sa povratkom na taj teren, a sezona uveliko traje. Samo glasno razmišljam da Ole možda ispizdi malo (ako je to i moguće). Opet, ne treba zanemariti efekat Ronalda i broja 7 na cash income… 1
Recommended Posts