189- Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 minute ago, Bustin said: Haaland bi bio ubitacna opcija za Siti. Mnogo bolja investicija nego Kejn. Mada, imam osecaj da Siti ne voli da se mnogo drnda sa prominentnim agentima kakav je Raiola. Vidim da su Celziju trazili 175M (Dortmund), 40 Raiola, 20 tata, i plata od 800K nedeljno. Dortmundova cena ce da padne na tih 80ak M ali imam osecaj da ce tata i Raiola traziti da se ta razlika pojavi njima na racunu. Nisam siguran da Pep voli takav biznis. ovo je sve istina, ali sto bi to bila briga pepa, nece ga on placati iz svog dzepa. ;D
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 4 minutes ago, Bustin said: Haaland bi bio ubitacna opcija za Siti. Mnogo bolja investicija nego Kejn. Mada, imam osecaj da Siti ne voli da se mnogo drnda sa prominentnim agentima kakav je Raiola. Vidim da su Celziju trazili 175M (Dortmund), 40 Raiola, 20 tata, i plata od 800K nedeljno. Dortmundova cena ce da padne na tih 80ak M ali imam osecaj da ce tata i Raiola traziti da se ta razlika pojavi njima na racunu. Nisam siguran da Pep voli takav biznis. istina je sve to, zato se siti i voli. jer ne podleže histerijama modernog fudbala i svakako dominira uprkos domaćinskom i racionalnom poslovanju tako da se ja u neku ruku nadam da nećemo ulaziti u kolo sa minom, kao što mi je drago što nećemo plaćati ronalda 50m godišnje ili koliko već...već smo dovoljno nakršili reputaciju sa 100m za griliša, iako ja lično vrlo volim gledati njega kao igrača. bilo bi mnogo više kul da dovedemo nekog randomca za 50m i opet dominiramo pogrešnu stranu mančestera. ali pusti me da im malo pišam po paradi, vidiš kakvi su uzbuđeni i slatki 1
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ole danas rekao da Lingarda neće prodati, možda Marsial uleti u deal za Ronalda, što bi bilo sjajno, obzirom da je bilo priče da je Juve zainteresovan.
Bustin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: A to je šta konkretno....nošenje getorejda, čišćenje svlačionice nakon utakmice ili eventualno košenje trave na OT kada za to predviđeno osoblje ode na godišnji odmor. meni je i danje nejasno zasto se ne forsira Sanco na desnom krilu?!?! Ocito je najbolja opcija. Ole tera Grinvuda na desno protiv svetaca i Marsijala na spicu... valjda je mislio da koristi tu utakmicu da bi stavi Marsijala u "izlog" i nakraju je izgubio sigurne poene a Francuz je izigubio jos 5M na ceni. Junajted ima fantastican tim i pored slabasnih opcija na DMu. Mozda najtalentovaniji u PLu i samim tim trebali bi biti najveci favoriti za titulu. Tesko mi je zamisliti da Ole moze da izgura prvenstvo u uzme pehar i pored svog talenta. Da se ovaj Junajted da Pepu, Klopu, Konteu ili Tuhelu, stavio bih pare na Junajted.
189- Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 28m + martial, ladno ce vas ocerupati ako je tako 1 1
Bustin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 minute ago, 189- said: 28m + martial, ladno ce vas ocerupati ako je tako LOL.... verovatno je 20M bez Francuza a 28M sa nim u dilu :P
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Just now, 189- said: 28m + martial, ladno ce vas ocerupati ako je tako Ne, samo 15 milki (zasada), o Martialu se nije ni raspravljo. Juventus inače traži Hazarda (na pozajmicu), ali to je već druga tema.
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 pro tip: ako ne idete nigde večeras vi odite na red cafe i čitajte kako se pisalo o ronaldu tamo negde oko podneva danas...celovečernja zabava
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Pretpostavljam na isti način kako se piše na blu kafeu od 4 popodne danas 2
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 to se zove blue moon, ali ne znam, ne posećujem. pratim samo neprijateljske aktivnosti
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 https://twitter.com/FootyHumour Ovi likovi zakivaju na temu UTD fanova Neki su ovih dana hteli da "preseku pupčanu vrpcu", a neki smo i ćutali. 1
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 A tek što Klopara škrguće zubima na pomen Ronalda Tuhel jedini odmeren u današnjim izjavama.
Recommended Posts