Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, James Marshall said:

Još da je plaćen za takvu nekakvu ulogu, a ne triput skuplji od Kristine :lolol:

To i jeste problem.

Posted
Just now, John Coltrane said:

Najbolji fudbaler na Svetu (plus sjajan potez sa marketingške strane) dolazi u klub, a ovde sve same zadušne babe.

A tek ovo da je Citi hteo Ronalda za džabe - na koju foru?

Pa vjerovatno na foru da neće više da igra za Juventus, da je glupo da ide u Real ponovo, i da ne bi htio da ide u PSG svakako. Ne ostaje mu veliki izbor, Portugal, Junajted ili eventualno Bajern (mada oni ne posluju tako). Siti je bio logičan izbor. 

Posted

U medjuvremenu Pepara u lajvu ispizdeo i otvorio dušu kako ga je "big master of negotiation" oladio za Kejna :D

"Levy, he knows everything!"

Posted

Steve Mason: Man City decided against signing him in much the same way I decided me and Scarlett Johansson weren't going to date.

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, James Marshall said:

Pa vjerovatno na foru da neće više da igra za Juventus, da je glupo da ide u Real ponovo, i da ne bi htio da ide u PSG svakako. Ne ostaje mu veliki izbor, Portugal, Junajted ili eventualno Bajern (mada oni ne posluju tako). Siti je bio logičan izbor. 

Uz jednu malu začkolicu da mu ugovor ističe tek sledeće leto.

Posted

Sad i mene uhvatila euforija, a nikad nisam bila za njegov povratak [emoji849]

Posted
10 minutes ago, Jeremija said:

Valjalo bi se ratosiljati Lingarda i Martiala, i uzeti Rice-a, da li je to moguće, ne znam...

Jedan dobar CDM, i ovaj tim bi bio transformisan.

Inače, mislim da Sanchu samo treba dati vremena da se prilagodi, gledao sam ga često u BL, jako inteligentan igrač.

+1, dovedite oleu i rajsa priti pliz :)

Posted
Just now, John Coltrane said:

Uz jednu malu začkolicu da mu ugovor ističe tek sledeće leto.

Pa baš bi Juventus mogao da Levijuje™ najveću drama queen modernog fudbala i jednog od najboljih igrača koji u najboljem slučaju ima još par sezona pristojnog fudbala u nogama. Ako je rekao da neće da igra za Juventus, to znači "prodajte me, dajte me za dž, platite da idem, nemoj da ja dižem frku". Gvardiola je rekao sam - to je klasa igrača koja sama odlučuje gdje će igrati i koja diktira pregovore. 

Posted

nadam se da je ugovor na bar dve godine. to bi znacilo da haaland ne bi isao u united sl leta, sto bi bilo mnogo gore nego ovaj ronaldov povratak. 

verovatno ce zavrsiti u cityju. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, 189- said:

nadam se da je ugovor na bar dve godine. to bi znacilo da haaland ne bi isao u united sl leta, sto bi bilo mnogo gore nego ovaj ronaldov povratak. 

verovatno ce zavrsiti u cityju. 

pa nemoj to sad da im otkrivaš, stani makar da ozvaniče poso :happy:

Posted
16 minutes ago, Milošica said:

Moj hot take za Sanča kada je potpisao je bio da se neće nametnuti kao lider, možda čak ni kao starter, već će biti super koristan samo ako prihvati Lingard ulogu.

A to je šta konkretno....nošenje getorejda, čišćenje svlačionice nakon utakmice  ili eventualno košenje trave na OT kada  za to predviđeno osoblje ode na godišnji odmor.

Posted
5 minutes ago, James Marshall said:

Pa baš bi Juventus mogao da Levijuje™ najveću drama queen modernog fudbala i jednog od najboljih igrača koji u najboljem slučaju ima još par sezona pristojnog fudbala u nogama. Ako je rekao da neće da igra za Juventus, to znači "prodajte me, dajte me za dž, platite da idem, nemoj da ja dižem frku". Gvardiola je rekao sam - to je klasa igrača koja sama odlučuje gdje će igrati i koja diktira pregovore. 

Jasno ti je da bi ga Anjeli pustio juče bez obeštećenja?!

Posted (edited)
9 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

A to je šta konkretno....nošenje getorejda, čišćenje svlačionice nakon utakmice  ili eventualno košenje trave na OT kada  za to predviđeno osoblje ode na godišnji odmor.

Da bude džoker koji ulazi sa klupe kada ne može da se probije bunker, kao što je, slažem se, neuspešno pokušano sa Džesijem.

Sančo je jako snalažljiv na malom prostoru. To mu je najveći plus za PL, ali generalno mislim da je Grinvud na primer veći potencijal.

Edited by Milošica
Posted
4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

pa nemoj to sad da im otkrivaš, stani makar da ozvaniče poso :happy:

Haaland bi bio ubitacna opcija za Siti. Mnogo bolja investicija nego Kejn. Mada, imam osecaj da Siti ne voli da se mnogo drnda sa prominentnim agentima kakav je Raiola. Vidim da su Celziju trazili 175M (Dortmund), 40 Raiola, 20 tata, i plata od 800K nedeljno. Dortmundova cena ce da padne na tih 80ak M ali imam osecaj da ce tata i Raiola traziti da se ta razlika pojavi njima na racunu. Nisam siguran da Pep voli takav biznis. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...