James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 7 minutes ago, Milošica said: Pa tu ga navodno i vide, i on nema problem sa tim. Naravno, ne baš klasični zadnji vezni, već box to box. ima workrate, to mu se mora priznati, mada ja tu više cijenim nekog sa dobrim pasom i kreativnošću 1
copkillah Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 11 minutes ago, kipo said: Ako je sve istina, samo on i jeste insistirao vjerovatno Utisak mi je, da nije njegove aure, mislim da bi klub bio bliži Arsenalu nego poziciji u kojoj je trenutno.
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Čim se Jedinstvo pojavilo, Ronaldo je odmah odbio Sitijevu ponudu, medicinski će (izgleda) biti u Lisabonu... 1
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 dobre vesti, biće super sezona dogodine kad nam dođe haland će već biti manje zabavno
kipo Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 27 minutes ago, ducca said: Kako bi se CR snašao na zadnjem veznom Pa stavljao ih je Sir Alex redom na tu poziciju pred penziju, ali ja Kristinu bas ne mogu da zamislim da to igra (kako treba). No, ako ce to vec biti slucaj, Ole treba dovesti i Runija, da nastavi igra sa dva zadnja vezna koji se pokrivaju
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 4 hours ago, John Coltrane said: Kakav bi to twist of faith bio da UTD ponudi bolje uslove i vrati Ronalda?! #inamatrebanapadač 2
ducca Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Čim se Jedinstvo pojavilo, Ronaldo je odmah odbio Sitijevu ponudu, medicinski će (izgleda) biti u Lisabonu... Treba reći i da City nikada nije ponudio novac Juventusu pošto su ga hteli za džabe, dok Utd daje 28m nečega. Ne znam šta da mislim, Sancho do sada jako malo pokazao ono minuta što je odigrao, jeste još rano ali rani osećaj mi je da neće biti dobar fit za ovaj tim, Greenwood napreduje iz utakmice u utakmicu sada će izgubiti bitne minute, Rashford formu video nije od prošle jeseni sad treba da se bori sa Ronaldom za mesto u 11, Cavani šta sad s njim s obzirom da su ga mesecima ubedjivali da odigra još sezonu, Martial čemu služi svakako…? Ovakvi neplanirani potezi mogu u perspektivi doneti više štete nego koristi jbg. Valjao bi neki odlazak do kraja prozora, Martiala najverovatnije ali sumnjam da može da se završi više od pozajmice. 2
Jeremija Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Just now, ducca said: Treba reći i da City nikada nije ponudio novac Juventusu pošto su ga hteli za džabe, dok Utd daje 28m nečega. Ne znam šta da mislim, Sancho do sada jako malo pokazao ono minuta što je odigrao, jeste još rano ali rani osećaj mi je da neće biti dobar fit za ovaj tim, Greenwood napreduje iz utakmice u utakmicu sada će izgubiti bitne minute, Rashford formu video nije od prošle jeseni sad treba da se bori sa Ronaldom za mesto u 11, Cavani šta sad s njim s obzirom da su ga mesecima ubedjivali da odigra još sezonu, Martial čemu služi svakako…? Ovakvi neplanirani potezi mogu u perspektivi doneti više štete nego koristi jbg. Valjao bi neki odlazak do kraja prozora, Martiala najverovatnije ali sumnjam da može da se završi više od pozajmice. Valjalo bi se ratosiljati Lingarda i Martiala, i uzeti Rice-a, da li je to moguće, ne znam... Jedan dobar CDM, i ovaj tim bi bio transformisan. Inače, mislim da Sanchu samo treba dati vremena da se prilagodi, gledao sam ga često u BL, jako inteligentan igrač.
Milošica Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Moj hot take za Sanča kada je potpisao je bio da se neće nametnuti kao lider, možda čak ni kao starter, već će biti super koristan samo ako prihvati Lingard ulogu. Edited August 27, 2021 by Milošica
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 minute ago, Milošica said: Moj hot take za Sanča kada je potpisao je bio da se neće nametnuti kao lider, možda čak ni kao starter, već će biti super koristan samo ako prihvati Lingard ulogu. Još da je plaćen za takvu nekakvu ulogu, a ne triput skuplji od Kristine
John Coltrane Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Najbolji fudbaler na Svetu (plus sjajan potez sa marketingške strane) dolazi u klub, a ovde sve same zadušne babe. A tek ovo da je Citi hteo Ronalda za džabe - na koju foru?
Recommended Posts