Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sutra se to završava, biće dosta zabavno. 

Posted

A jedno pitanje - sta ce Runaldo Sitiju? :huh:

Posted

pa nemaju napadača koji će da trpa konstantno. prošle  godine najbolji strelac im bio 1 Gundogan

Posted

Dobro, pa? Mislim, sampioni su i finalisti lige sampiona, nije kao da ih je ta postavka sahranila.

Pri tom Ronaldo nije taj koji ce da trpa konstantno u Engleskoj, spor je a odbrane su grdje no u Italiji.

Posted

pa hteli su Kanea ali nije prošlo

bliži se dedlajn, svi konkurenti za CL se pojačavaju, moraju i oni nekoga da dovedu

Posted

ja iskreno i nisan bio toliko zagrejan za pravog ronalda kad sam prvi put čuo, ali sam onda skapirao da je sekta izgorela pa aj može :sleep:

da nam treba centralni napadač, treba...

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

pravog ronalda

lucious lyon wtf GIF

• Haha 1
Posted

Ako dođe u PL onda je zaista veći goat od Mesija sisice :ziga:

• +1 3
Posted

Kakav bi to twist of faith bio da UTD ponudi bolje uslove i vrati Ronalda?! :fantom:
#inamatrebanapadač

Posted

ja bih ga više voleo u junajtedu, što ole apsolutno fejluje sa jačim timom to je smešnije. daj i varana, i sancha, i rajsa i ronalda...i opet osvoji zero tituli :laugh:

mi ćemo se prošetamo i sa feranom realno

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Hoće Ronaldo da osvoji LŠ Mesiju ispred nosa, pa gleda da se uvali jednom od klubova gdje se neće morati on lično puno cimati, a da opet ima nekakve šanse. Išao bi on u Čelzi ali tamo ljudi u upravi znaju šta rade :fantom:

• Haha 1
Posted
16 minutes ago, James Marshall said:

Hoće Ronaldo da osvoji LŠ Mesiju ispred nosa, pa gleda da se uvali jednom od klubova gdje se neće morati on lično puno cimati, a da opet ima nekakve šanse. Išao bi on u Čelzi ali tamo ljudi u upravi znaju šta rade :fantom:

Misliš da je u fazonu uzeo sam LŠ sa 2 velikana aj da obrnem igricu na hard sa ovim pacerima koji 70godina ćorak?! :fantom:

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Misliš da je u fazonu uzeo sam LŠ sa 2 velikana aj da obrnem igricu na hard sa ovim pacerima koji 70godina ćorak?! :fantom:

Pa ako ganja legasi to je to, final challenge

Posted

Oil club wars. Messi PSG, Ronaldo Siti. Nema šanse da ode bilo gse drugde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...