189- Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 wolvesi tri poraza za redom bez datog gola. vreme je da se prekine taj niz.
ArleKino Posted May 7, 2022 Author Posted May 7, 2022 27 minutes ago, 189- said: wolvesi tri poraza za redom bez datog gola. vreme je da se prekine taj niz. +1
Weenie Pooh Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 28 minutes ago, John Coltrane said: Pa pre će Pogba da zameni Krosa ili Modrića nego Rodrija. Kamavinga menja Modrića, ako zanemarimo ovu priču oko Pogbe. Dobro znači Kamavinga menja Modrića, Valverde menja Krosa, Tchouameni menja Kazemira, što ostavlja Pokojnog Pogbu gde? Pa kod Rahmetli Ruksija na Etihadu, naravno Realno bi bilo zabavno videti ga kako osvaja PL na Etihadu. Bio bi jedini stomilionski igrač u istoriji kog je klub pustio da ode za džabe ne jednom nego dva puta, a posle ga gledao kako obara rekorde i podiže pehare sa drugim klubom
John Coltrane Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Dobro znači Kamavinga menja Modrića, Valverde menja Krosa, Tchouameni menja Kazemira, što ostavlja Pokojnog Pogbu gde? Pa kod Rahmetli Ruksija na Etihadu, naravno Realno bi bilo zabavno videti ga kako osvaja PL na Etihadu. Bio bi jedini stomilionski igrač u istoriji kog je klub pustio da ode za džabe ne jednom nego dva puta, a posle ga gledao kako obara rekorde i podiže pehare sa drugim klubom Ja sam ubedjen da će on u Pariz, čak i u Juve pre nego u Citi. Pogotovu kad je Mino preminuo, nema ko da mu puni glavu glupostima… A tek priča da PSŽ traži i Lingarda!!! Bili bi disco tandem i u Ligue 1. 1
Profesionalac Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Daj neka neko iz redakcije objasni Gojku ofsajd Loftus Cheek-a, baš je u upao u problem 3
189- Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 sprdnja sta su ponistili werneru. kao da nema vec dovoljno problema
Profesionalac Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Konačno fudbalski potez Romelua Meni onaj penal baš soft. Jedan od onog tipa koji nikada pre VARa nije suđen.
189- Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 sudija jebem ti mater. zao mi tuchela sto mora da se muci sa ovim bezveznjacima
John Coltrane Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 28 minutes ago, John Coltrane said: Jel ovo sad u kadru bio novi vlasnik Čelskija? Kakva dobrodošlica 1
John Coltrane Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Šuri voda vri. Poter skida još 1 sklap. Edited May 7, 2022 by John Coltrane
Recommended Posts